Chcela by som vedieť, čo robíte s takými časopismi, trebárs týždenníkmi, alebo aj mesačníkmi. Vyhadzujete ich hned ako ich dočítate, alebo ich skladujete nejakú dobu? Nie je vám ich ľúto vyhodiť?
vyhadzujem iba taky odpad ako novy cas,ci sme ked je to precitane,uz mi to nic nedava.ale niektore si nechavam,napr. casopisy o byvani alebo obcasne evu a pod.jednak mi je to luto vyhodit a po druhe tam po case vzdy najdem inspiraciu
vytrhnem nejaké stránky, ostatné postupne zahadzujem, vlastne dávam malému bratrancovi na zber papiera, ale ja kupujem časáky len kvoli plagátom, takže veľmi zriedka
Týždenníky sa vyhodia do koša, takisto aj denníky, aj ked ich veľa nekupujeme, evu,emmu a drahšie časopisy si nechávam, ale už sa k ním nevrátim a po pár mesiacoch končia tiež v koši
doma skladujeme väčšinu mesačníkov ale taká dlhoročná zbierka je len z Geo a National Geographic, kvôli obrázkom a vhodnému materiálu do referátov tuším aj nejaké staré Miau a Evy by sa našli doma
To je genialna téma, bo presne tento problém mám už dlho
Ja som bola strašne proti vyhadzovaniu časopisov (teda jediný klasický čo som čítala bol Plus 7 dní, čiže o tom hovorím), keďže tam bolo množstvo zaujímavostí, reportáží z rôznych krajín a jednoducho také veci, o ktoré by mi bolo ľúto prísť. Ale myslím, že už sú asi dávno vyhodené, nie mojim pričinením
Teraz už nečítam ani to a jediné čo si stále nechávam v izbe je zbierka Káčera Donalda, časopisov o psoch a National Geographic. A priznám sa, že áno berie to priestor a už ani nemám kam to dávať, ale je mi ľúto to vyhodiť
skladujem ich na záchode a potom na tú kôpku ukladám toaletné papiere. slúži to ako polička, ale už musím odobrať nejaký ten bulletin lebo už nedotiahnem tak vysoko na vrchol kôpky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a ked ich prečíta da ich do krabice a potom to davame do zberu
ja co som si kupovala casopisy mam ich všetky a niekedy ked sa nudím čitam ich znova a znova
a mám na spodku poličky pár dobrých časopisov....100+1, 21 storočie, M & F
Ja som bola strašne proti vyhadzovaniu časopisov (teda jediný klasický čo som čítala bol Plus 7 dní, čiže o tom hovorím), keďže tam bolo množstvo zaujímavostí, reportáží z rôznych krajín a jednoducho také veci, o ktoré by mi bolo ľúto prísť. Ale myslím, že už sú asi dávno vyhodené, nie mojim pričinením
Teraz už nečítam ani to a jediné čo si stále nechávam v izbe je zbierka Káčera Donalda, časopisov o psoch a National Geographic. A priznám sa, že áno berie to priestor a už ani nemám kam to dávať, ale je mi ľúto to vyhodiť