Aký máte vzťah k svojim starým rodičom? Čo urobíte ako prvé, keď k nim prídete na návštevu? Teda, chodievate k nim na návštevu? A chodievate/chodievali ste k nim na prázdniny? Žijú v meste alebo na dedine? V paneláku alebo v dome?
mám len starké, jedna s nami býva a s druhou mám dobrý vzťah, keď sme samé posediíme aj pri pive a rozprávame sa, keď nie tak stačí aj rozprávanie ... a na prázdniny, no toto sú prvé čo som tam nebola..
mám už len z maminej strany. chodím k nim denne, víkendy trávim u nich. bývajú na vedľajšej ulici v obrovskom dome s dvoma psami, kopou iného zverstva a obrovskou záhradou.
vedela by som sa rozpisovať o mojich starých rodičoch na milióny riadkov, no je to príliš pekné a normálne ma to dojíma..... takže stačí
no ja chodim k babke aj k dedkovi casto...kedze byvaju asi 7km od nas tak k nim chodim casto so psom pesi..a mam blizko skolu tak niekedy aj so skoly idem k nim..no a cela rodina aj so sesternicami a ich rodicmi slavime spolu vianoce u babky ...je to strasne pekne ...vsetci si otvarame darceky a dakujeme si /kvoli sestre sa podakujeme len jeziskovi/ ...no ale onedlho ide babka na tazku operaciu a je alergicka na to cim uspavaju takze sa vsetci bojime ci sa prebere...
ani jedneho dedka som nepoznala, jeden zomrel a jeden sa rozviedol a jaksik nemal asi o mna zaujem..
neviem ako nazvat nase vztahy, aby boli dobré, musela by soms a moc pretvarovat, a to nebudem, takze su take priemerne..a celkovo je vidno kto z rodicov mal aky vztah k svojim rodicom, potoms a to odzrkadluje aj na vnucatach
babinu mám strašne rada..každú nedeľu sme tam, chodí nám variť a pokecať a tak.... dedo je už starý, už mu trošku šibe (nevlastný, mamin otec zomrel keď mala 8)
a moju babku z ocovej strany nebudem komentovať. mysleli by ste si, že som hnusná a nevďačná
So starkou z otcovej strany si veľmi rozumiem a som rada, keď ju idem z času na čas pozrieť. Počas roka je to asi tak 4x. Kedysi som tam chodievala aj na prázdniny, ale dlhšie ako týždeň som nevydržala, pretože ja som zvyknutá na dom a v tom jednoizbovom byte som si pripadala ako v klietke.
Potom mám ešte starkú a starkého z maminej strany, ale s nimi už taký dobrý vzťah nemám
mne ziju uz len starki z mamininej strany, a navstevujeme ich velmi casto...pravidelne kazdy vikend, prazdniny a tak, kedze byvaju dost blizko a vypadnut na dedinu je niekedy fajn
Mám už iba babku z maminej a deda z tatovej strany... mám ich velmi rád hlavne babku lebo býva tak 10 minút od nás na chalupe a tiež má psa, korelu čo vie rozprávať a pískať a je tam klud fajn sa dá s ňou pokecať...a k dedovi chodíme väčšinou niečo robiť drevo rúbať na rolu a pod a potom aj nejaké peniaze alebo pod tak mám ich rád ... a strašne mi chýbajú babka s dedom už nebohý to boli super starkí
dedka som nepoznala ani jedného, jedna babička mi zomrela, keď som mala štyri, druhá, keď som mala 8 rokov. ale moje babky boli super, jedna mi vždy dávala peniažky a druhá ma učila neslušné básničky a bubnovať po hrncoch
veľmi dobrý vzťah,keďže s jednými bývam v dome tak to je také stereotypné a vzťah je tam stále dobrý a druhá býva na paneláku a tam chodím semtam pobede vypiť kávičku pokecať alebo na prázdniny a je mi tam strášne dobre večne odtiaľ prídem pribratá ale plná elánu!!
Tí, ktorých som mala rada, už zomreli, oni bývali kúsok od nás a tí druhí sú z TN a ledva ich poznám a necítim sa s nimi akurát dobre, nechodievam k nim príliš.
no k jednym chodievam co najcastejsie ako sa da, mam ich velmi rada, byvaju len par metrov od nas ...no a k 2. chodievam dva krat do roka ked sa podari tak 3 sice bivaju daleko ale tiez ich mam moc rada
ehm...starkych nemam,starka z otcovej strany skapala asi pred 2-3 rokmi ale nemali sme ju radi a starka z maminej strany je super!byva na dedine/hronec/a zopar krat k nej za rok prideme cela rodina...3-4 hodinky si posedime,pokecame ...starka ma 8 psikov s ktorymi sa hrame...a potom deme domovvvvv
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
objímem ich a dám im pusu (na líco)
chodievam
na prázdniny nie lebo obe bývajú veľmi blízko mňa
na dedine
v dome
mám už len z maminej strany. chodím k nim denne, víkendy trávim u nich. bývajú na vedľajšej ulici v obrovskom dome s dvoma psami, kopou iného zverstva a obrovskou záhradou.
vedela by som sa rozpisovať o mojich starých rodičoch na milióny riadkov, no je to príliš pekné a normálne ma to dojíma..... takže stačí
neviem ako nazvat nase vztahy, aby boli dobré, musela by soms a moc pretvarovat, a to nebudem, takze su take priemerne..a celkovo je vidno kto z rodicov mal aky vztah k svojim rodicom, potoms a to odzrkadluje aj na vnucatach
a moju babku z ocovej strany nebudem komentovať. mysleli by ste si, že som hnusná a nevďačná
jej muža som tiež nikdy nepoznala.
Potom mám ešte starkú a starkého z maminej strany, ale s nimi už taký dobrý vzťah nemám
keď k nim prídem, tak sa pozdravím pochvánškristus a dáme si pusu na líčka
bývajú v meste a v dome a máme super vzťah a ja hlvane k ich kačičkám
no ale na prázdniny som tam nikdy nebola, lebo bývame asi len 5 km od nich a aj tak majú ďalších 15 vnúčat a dve pravnúčatá
z otcovej strany.. celokom fajn..občas ich ideme pozreť.. v paneláku