Hmmmmmm. Štastných bolo veľa,neviem sa rozhodnut ktorá bola top, rada na ne spomínam, zvyčajne su spojené s priateľom, alebo s kamarátmi, alebo s rodičmi...v podstate nie su ani výnimočné, ale pre mna sú tie najkrajšie...alebo ked som sa raz vratila od babky domov to bol pocit štastia...
A nestastná...no...no v podstate tých až tak vela nieje, ale nespomínam na ne. najhoršia bola, ked otec mal nehodu a ja som bola pri tom a musela som volat sanitku...a to som bola taka menšia..
moja najhorsia spomienka bola ked prisli policajti ku mne domov a oznamili mojmu bratovi, ze nam zomrela mama to bolo pred siestimi rokmy a nastastnejsia spomienka asi do ked sme sa s priatelom dozvedeli, ze cakame babätko , ktore sme velmi chceli.
moja najšťastnejšia a najsmutnejšia sa stali v rovnakom období,deň po najšťastnejšej sa stala najsmutnejšia, je to zvláštne,ale bolo to moje najšťastnejšie aj najsmutnejšie obdobie zároveň a najšťastnejšia bola,keď som ho spoznala a najsmutnejšia,keď mi niekto zomrel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
A nestastná...no...no v podstate tých až tak vela nieje, ale nespomínam na ne. najhoršia bola, ked otec mal nehodu a ja som bola pri tom a musela som volat sanitku...a to som bola taka menšia..
najsmutnejsia - ked na mna zabudla
Najsmutnejšia-Úmrtie Jerrka (18.9.2012)
ale inak,som prazdna nadoba bez spomienok.