Čaute Mám menší problém. O čom mám napísať štatistickú prácu na matiku? Matikárka povedala, že mám urobiť nejakú anketu a podľa toho spraviť koláčový diagram.. Ale o čom? Kamoška robila o úspechoch jej tanečného štúdia, iní o počte fajčiarov v škole. P
Ja keď som robil štatistickú prácu, tak som otvoril stránku nejakého knižného vydavateľstva, náhodne som vybral nejaké knihy a vyhodnotil som ceny a počty strán.
Ale ak chceš anketu, tak to si môžeš spraviť akúkoľvek blbosť - farby očí, krvné skupiny, značky televízor, množstvo alkoholu vypitého za týždeň... Fakt čokoľvek.
@berdy ja by som si zistila pocty prijimanych studentov na skolu a ich body a z toho by som urobila mne sa tato myslienka paci viac ako daka kniha abo pisomka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ale ak chceš anketu, tak to si môžeš spraviť akúkoľvek blbosť - farby očí, krvné skupiny, značky televízor, množstvo alkoholu vypitého za týždeň... Fakt čokoľvek.