Akurát teraz som v UK .... kvôli zlej rodinnej situácií ... robím vo firme kde ma to nebaví ale mám víziu, že zarobím nejaké peniaze spravím si tam licenciu na VZV a potom môžem robiť lepšiu prácu za lepšie peniaze ...
Takže nie .... nemám problém niečo vytrpieť za vidinou lepšej budúcnosti
Trpieť pre lepšiu budúcnosť som ochotná len krátkodobo a len ak by to fakt stálo zato a nemienim nežiť prítomnosťou. Zároveň však robím také rozhodnutia, ktoré verím, že sa mi v budúcnosti nevypomstia a snažím sa napredovať, z čoho verím, že môžem čerpať aj v budúcnosti.
Uspesna buducnost neni nikde zarucena, kludne by som mohla povedzme dva roky vsetok svoj cas obetovat niecomu a "vysrat" sa pocas toho na vsetko ostatne a po tych dvoch rokoch by ma zrazilo auto/dostala by som ebolu/hocico a bolo by mi to uplne na hovno. Nemam rada ani jeden extrem v tomto pripade
No tak funguje zivot hadam?
Mozno to beriem prilis tragicky, Dr vsetko, co robim s tym, ze je mi to neprijemne/nie zabavne, je obetovanie pritomnosti, ale ved samozrejme - rano vstavam, plnim si povinnosti, platim, co je potrebne, chodim na predmety, ktore sa mi nepacia, atd atd.
Momentálne som ešte nasledujúci cca mesiac a pol vo fáze “trpenia” pre svetlú budúcnosť ale potom si dovolím tvrdiť, že to bude to najlepšie obdobie za môj život...
Presne táto otázka vystihuje môj momentálny život ..a chcela by som odpovedať :
Skôr áno, nemám problém niečo vydržať/vytrpieť..ale neviem či to zvládnem ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Takže nie .... nemám problém niečo vytrpieť za vidinou lepšej budúcnosti
Mozno to beriem prilis tragicky, Dr vsetko, co robim s tym, ze je mi to neprijemne/nie zabavne, je obetovanie pritomnosti, ale ved samozrejme - rano vstavam, plnim si povinnosti, platim, co je potrebne, chodim na predmety, ktore sa mi nepacia, atd atd.
Skôr áno, nemám problém niečo vydržať/vytrpieť..ale neviem či to zvládnem ..