Na začiatok, by niekto kto je mierumilovník HP mohol ozrejmiť, pre nás, chudákov, ktorí o HP ani nezakopli, aký je teda koniec ságy s názvom Harry Potter
ja cem dalsiu knihuuuuuuuu citala som aj fanusikovske pokracovanie ze obluk smrti len akosi skocnilo to tak ze harry zmizola ginny bola zasa tehotna..a bolo dalej?
Takže všetko to skončilo dobre. Snape bol nakoniec dobrý, Voldemort zomrel, Harry si zobral Giny mali deti, Ron si zobral Hermionu a aj oni mali deti všetci šťastne žili až kým nepomreli blaa bla blaaaa .....Ja som rada že harry vyhral nad Voldemortom s tým koncom som spokojná ale nemusela tam byť tá kapitola o 19 rokov ale skončiť to tak, že Harry vyhral a KONIEC.
hej akurat tento tyzden som si znova precitala posledne dve a to o 19 rokov mi prislo take nedomyslene...mohla napisat ze co sa stalo so vsetkymi nelen harry,ron, ginny a hermiona
@14michelle03 - ja som aj ten oblúk čítal a aj to potom ale to tretie pokračovanie ma už nebavilo to je všetko na stránke www.potter.sk kebyže niekto chce
Len ta posledna kapitola(ich dospelácky zivot a manželstvá) mi prišla odfláknutá.Mohla si na tom dat vicej záležat. ale v 7. knihe vsetko do seba zapadlo.Super,no
Ten koniec - teda tá časť, ktorá sa odohráva po 19 rokoch je strašne sladká a žiadne vysvetlenia... napr. čo sa stalo s Malfojovcami, Umbridgeovou, Fudgeom, a dalšími postavami... mohla kusa popísať niečo o ich dalšom živote...
1. Pottrík mal chcípnuť (Ako ja toho zmrda neznášam...ok, nie preto.Pre efekt)
2. Voldemort zomrel vyslovene TRÁPNYM spôsobom, na to, aký bol obávaný, mocný, zbrátený atď. bol celkovo popísaný veľmi slabo.
3. Harry, Ron a Hermiona z toho vyšli ako horda nepoškvrnených anjelikov..Celý čas boli v epicentre vojny a ani najmenej to nepodkopalo ich iritujúce morálne zásady..WTF?!
4. Epilóg bol NECHUTNÝ.Samozrejme všetci zostali naveky so svojimi prvými láskami a desiatky blízkych, ktorí zomreli (aj) ich vinou, ich vôbec nepoznačili.
--------------
Priznávam, chcela by som bezútešný, temný koniec, rozklad spoločnosti, trošku politiky, srdcervúce odhalenie Severusových skutočných motívov len tak pomimo, viac násilia..niečo v štýle prvej kapitoly siedmej knihy, ale ešte viacej hardcore.
plus - to že bol Snape dobrý bolo podľa mňa jasné hneď, každý trochu všímavejší čitateľ si tým musel byť istý už pri tom incidente s vraždou Dumbledora Dobré ránko prajem
no nečítala som to ... ale budme musieť si to prečítať lebo keď som bola v kine na HP 6 bola som dosť mimo a keďže sa chystám potom aj na 7 nech to mám za sebou tak aby som nebola až tak mimo deja =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
ale keď už to skončiť muselo tak uznávam že dobre
1. Pottrík mal chcípnuť (Ako ja toho zmrda neznášam...ok, nie preto.Pre efekt)
2. Voldemort zomrel vyslovene TRÁPNYM spôsobom, na to, aký bol obávaný, mocný, zbrátený atď. bol celkovo popísaný veľmi slabo.
3. Harry, Ron a Hermiona z toho vyšli ako horda nepoškvrnených anjelikov..Celý čas boli v epicentre vojny a ani najmenej to nepodkopalo ich iritujúce morálne zásady..WTF?!
4. Epilóg bol NECHUTNÝ.Samozrejme všetci zostali naveky so svojimi prvými láskami a desiatky blízkych, ktorí zomreli (aj) ich vinou, ich vôbec nepoznačili.
--------------
Priznávam, chcela by som bezútešný, temný koniec, rozklad spoločnosti, trošku politiky, srdcervúce odhalenie Severusových skutočných motívov len tak pomimo, viac násilia..niečo v štýle prvej kapitoly siedmej knihy, ale ešte viacej hardcore.