Som rada, ak mám peniaze a napríklad ak idem do obchodov, viem, že mám toľko peňazí, že ak sa mi niečo zapáči, tak si to môžem kúpiť.
Ale na druhej strane si dosť vážim aj svoj voľný čas strávený či už oddychom alebo s ľudmi na ktorých mi záleží a určite by som nechcela pracovať od rána do noci celé mesiace alebo roky, len kvôli tomu aby som si mohla dopriať luxus.
Dosť si cením aj ten voľný čas a je pre mňa dôležitý.
@pubertslatinocelny v podstate som tym chcel povedat, ze cim viac toho mas, tym viac musis platit za to , aby si si to aj udrzal. A to v konecnom dosledku obmedzuje.
vždy by som si vybrala city pred peniazmi alebo čím...napr ja by som nedokázala byť s niekým, kto by bol nejaký boháč a vedela by som že by som mala všetko čo by som chcela, no nelúbila by som ho..ee...
až priveľmi duchovne... niektorí kamaráti sa mi na to až smejú.. ja som taká, že si odkladám predmety do pamiatkovej krabice (hlúposti ako lístky z kina, lístočky zo školy a najnovšie print screeny keď mi niekto niečo veľmi pekné napíše...) a keby u nás horí tak prvé čo si beriem je tá krabica a nie peniaze..
@keepoff Takze KRABICA s VECAMI je duchovna ? To by som ani nepovedala. Duchovno je v tebe, nie v krabici, ci..? A to, ze su to veci, co pre inych nemaju vyznam, ale v Tebe vyvolavaju spomienku, to nic nemeni na tom, ze su to VECI. Konkretne veci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Technika je prostriedok.
Peniaze su moznosti.
Pokial ale niekto hromadi bez zmyslu , vtedy to straca pointu.
Nepotrebujem chodit po dlazke, ktorej udrzba stoji viac ako dlazka samotna. Obrazne povedane.
dlazka = material
udrzba = duchovno? jaaj, dnes som taky skvely (blee)
Ale sú pre mňa na prvom mieste duch. veci jednoznačne.
Ale na druhej strane si dosť vážim aj svoj voľný čas strávený či už oddychom alebo s ľudmi na ktorých mi záleží a určite by som nechcela pracovať od rána do noci celé mesiace alebo roky, len kvôli tomu aby som si mohla dopriať luxus.
Dosť si cením aj ten voľný čas a je pre mňa dôležitý.
Takže niečo medzi tým...
Takze staci ti lacny dom alebo potrebujes mrakodrap ? Staci ti priemerne auto alebo potrebujes zavodak za milion eur ?
Mas 20 000 eur.
Niekto si kupi auto za 20 000 eur. Bodka.
Niekto si kupi auto za 15 000 eur a 5000 si len tak uzije.
Ja by som si kupim auto za 10 000 , 5 si uzijem a 5 si necham pre pripad nudze (aby som jedneho krasneho dna nebol nuteny to auto predat)