to je na velmi dlhú debatu, ale skor ano jako ne..
jednozančne treba posprísnovat tresty a sadzby v T.Z., a preklopit terajší stav kedy majú páchatelia viac ochrany, výhod a sú viac chránení jako obete, na opačný..
Podľa mňa je oko za oko, zub za zub to najlepšie čo môže byť. Niekedy kruté ale skutočne spravodlivé. Veď napr. tie slovenské "tresty" sú dosť na ..... .
" Kto do teba kameňom, ty doňho tehlou!"
Ale nie nedá sa tým v praxi riadiť a všetko je o okolnostiach očo sa jedná. Ja osobne všetko sa snažím mierumilovne riešiť. Ale boli situácie kedy som váhal či to nechať tak alebo to rázne riešiť.
Ked sa niekto sprava ako uplny kokot tak preco by som mal byt za kokota aj ja? A co sa tyka sudnictva tak ked raz spolocnost netoleruje vrazdy tak nemoze sama vrazdit pouzivanim trestu smrti nie?
ja to berem buddhisticky. co mne kto urobi tak sa mu to vrati inym sposobom a ja to len tak nechavam "plynut a odplynut prec do stratena". no point in fighting
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
spravodlivost nikdy nebola, nieje a ani nebude.
jednozančne treba posprísnovat tresty a sadzby v T.Z., a preklopit terajší stav kedy majú páchatelia viac ochrany, výhod a sú viac chránení jako obete, na opačný..
Ale tym vyrokom sa neda riadit.
Ale nie nedá sa tým v praxi riadiť a všetko je o okolnostiach očo sa jedná. Ja osobne všetko sa snažím mierumilovne riešiť. Ale boli situácie kedy som váhal či to nechať tak alebo to rázne riešiť.