1.študenti majú aspoň 14........a sami povedia, či výsledky zverejniť a brať v škole do úvahy, alebo nie
2.rodičia s tým súhlasia
3.nemá to vplyv na hodnotenie v tom zmysle, že študenti sú hodnotení za vedomosti a aktivitu, nie za sympatickú/nesympatickú povahu, ktorú tie testy len potvrdia (akože kecy typu, že sangvinici/flegmatici sú najlepší pracovníci, najlepšie povahy atď. a že cholerici sú deti pekla)
4.testy by boli úplne anonymné (ale to je na Slovensku, kde aj sestrička v čakárni nahlas pred 10 ľuďmi rozoberá vaše problémy, ťažké)
a samozrejme, brať výsledky s rezervou ,lebo o tom je celá psychológia -- milión pohľadov a vysvetlení na jedno a to isté ľudstvo
ja si spomínam na svojho telocvikára zo zšky on si myslel o sebe že je boh alebo čo.. a doteraz si pamätám jak na jednu spolužiačku narobil krik na celú telocvičňu zato, že sa nevedela vyštverať po tyči a povedal jej niečo v tom zmysle, že keď do minuty nebude hore, tak jej dá takú facku, že bude krv po celej telocvični a to sme boli piatačky.. po roku ho potom konečne vyhodili
@hoperpohroma neviem na akej skole si, ale my sme mali na gymnaziu vzdelanych telocvikarov..jeden z nich je teraz riaditelom a druhy zastupcom..a su to fakt kultivovani, vzdelani ludia..
@trdelniiiq ja som bola na gymnaziu a moja telocvikarka bola egocentricka zenska ktora nezvladala jej popiercovane a potetovane deti co jej utekali z domu, tak sa to znazila kompenzovat si na mne, tym ze mi hovorila ze sa nemam divit ze ma nikto nema rad a tak O______o
teraz som na odbornej skole a jeden telocvikar co ma raz suploval sa mi hned vyhrazal prepadnutim a komisionalkami (bola som po chorobe - dozadovala som sa necvicenia)
a ten terajsi tak to tiez nie je ziadna vyhra.. a hlavne mi priemer z telocviku kazi ostatne znamky a moje fyzicke danosti bohuzial neovplyvnim
@hoperpohroma mňa na strednej učili 4 telocvíkári, dvaja boli riadne v pohode, dokonca ani úchyláci neboli, tretieho som nemala rada a počula som o ňom také veci (je to neoverené info) a terajší má neustále nejaké sexuálne narážky... dokonca celý učiteľský zbor si myslí, že chodí s mojou spolužiačkou {on ju dokonca pár krát aj pobozkal (tak letmo) normálne cez hodine} a teraz najnovšie sa zameral na mňa.... niežeby sa mi to nezdalo zábavné, ale takto trápoší aj pred mojim chlapom a to už nie je okej
@hoperpohroma lol..tak co viem ako to chodi na nasej skole, vsetci telocvikari a telocvikarky boli normalni dievcenska napriklad uci filozofiu, resp nosku, a zvysok telocvikarov ma tiez nauku a geografiu, cize su aj normalnymi profesormi
@trdelniiiq mali sme aj jednu co ucila geografiu, BMI by som jej tipla tak nad 35 vzdy si nosila do telocvicne matrac lebo sa nezmestila na lavicku a celu hodinu tam sedela a buzerovala nas kolko mame behat uplne som to nechapala, ved clovek co ni nevyjde schody.. ako moze ucit telocvik? O_______o
ale inak ja by som nesla robit vobec ucitelku.. telocvikarov som napisala preto lebo casto sa v tom povolani realizuju ludia co maju diktatorske sklony.. niektori normalnejsi to samozrejme ucia len do poctu alebo proste preto, ze ich to bavi.. ale pri tych ziakoch dnes by som sa skorej divila ucitelovi co by nescvokol..
@hoperpohroma prišla do izby, ledva otvorila dvere, potkla sa o posteľ a spolužiačke povedala, že nemá čo robiť na našej izbe lebo je chlapec a má ísť okamžite preč a na strednej to bol celkovo hardcore najmä, keď po schodoch skoro nevyšiel ale to bolo také obojstranné, my sme neboli na tom o nič lepšie
akoze hentomu zmrdovi by som najradsej odrazela ten jeho kokot, pretoze to je neskutocny chuj uchylny nadrzany, a to ma ucil NASTASTIE iba dva roky nosku, cize nie telesnu, ale sedela som v prvej lavici, takze si asi vies predstavit, co vsetko som si odsrala
minule som za nim bola,so spoluziakom,...on nu vravel o futbale a robo na mna,ze ake mam krasne tricko tricko,co bola mikina akoze,iny jebo z lesa aj s jeho aquamar
@mkamka je veľa dobrých učiteľov, len učiteľov celkovo je nedostatok. Keby sme spravili psychotesty a nechali učiť len tých "testovo úspešných" naozaj neviem kto by potom učil..
Nie, niekto by sa na tom len nabalil a podľa mňa by to neeliminovalo problémových učiteľov, pretože to, či je niekto úchýl alebo má tendenciu k autoritatívnemu správaniu sa ťažko dá zistiť pomocou psychotestu
@indiemichelle hiii, dpc dpc dpc, ja vo stvrotk nemozem, lebo mam skolu a ak pridem, tak az o siedmej vecer kua, ale to zariadim dajak, o kolkej to byva??
to si piiis ze nieeeee!! bordel na mojej skole spravim hoc aj sama
Som za to aby ucili no neznamkovali, len by potvrdili absolvovanie vyucovania ... skusky by ziaci a studenti robili inde a ucitel by bol podla toho hodnoteny aj financne. A problemove decka by mal pravo vyhodit z hodiny.
mali by ! niekedy nie je na vine žiak ale učiteľ a to nehovorím ešte o tom , že 90% učiteľov je neschopných naučiť niečo aj ked sa človek sústredí a snaží pochopiť .
Hej, a koľko ľudí by potom ostalo učiť, keby všetkých "psychicky ovplyvnených profesiou" priebežne vykopávali? Veď to dnes skoro nik nechce robiť, keď vidí, ako to s tými deckami ide dolu vodou. A ja sa im nečudujem. Tiež to mám ako študentka jazykov na výber, ale ďakujem neprosím, ja som dosť šibnutá už teraz
nám to robili, a dohodli sa, že to radšej nebudú zverejňovať, lebo asi tak štvrtina je podľa tých testov psychicky narušených ( jasné, že diagnóza PUBERTA)
Teda na základnej sme mali úchyla,ktorí doma pozeral telenovely a šialenú ženskú,ktorí na nás vždy len vrieskali a snažili sa nás donútiť urobiť veci,na ktoré jednoducho nemáme-napríklad neviem ako chcú dievča,ktoré ma 150 centimetrov donútiť preskočiť rovnako vysokú tyč,ako je ona,navyše keď je fyzicky grambľavá.To je nemožné.
Ale zase teraz máme v pohode telocvikárky
Ja nechápem ako môže niekto normálny ísť učiť matiku.Normálnu matikárku som ešte žiadnu nespoznala.
@hoperpohroma otec to ma podla mna v hlave OK. Skoncil telesnu s brannou vychovou, lebo kombinacia telesna a matematika za komunizmu nebola. Mimochodom, bol aj prijaty na jadrovu fyziku do Prahy, ale isiel do Presova, aby bol pri mamke, ktora studovala v Kosiciach.
Cele roky cvicil chlapcov. Nedavno mu dali cvicit dievcata. Taky bol nervozny, ze vobec nerozumie ich psychike a o co im ide, ze aby ich pochopil a mohol ich lepsie ucit, tak po veceroch cital dievcenske romany (tomu hovorim obet).
a samozrejme, sportovci s matematikou chodili za nim namiesto ich ucitelky..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
1.študenti majú aspoň 14........a sami povedia, či výsledky zverejniť a brať v škole do úvahy, alebo nie
2.rodičia s tým súhlasia
3.nemá to vplyv na hodnotenie v tom zmysle, že študenti sú hodnotení za vedomosti a aktivitu, nie za sympatickú/nesympatickú povahu, ktorú tie testy len potvrdia (akože kecy typu, že sangvinici/flegmatici sú najlepší pracovníci, najlepšie povahy atď. a že cholerici sú deti pekla)
4.testy by boli úplne anonymné (ale to je na Slovensku, kde aj sestrička v čakárni nahlas pred 10 ľuďmi rozoberá vaše problémy, ťažké)
a samozrejme, brať výsledky s rezervou ,lebo o tom je celá psychológia -- milión pohľadov a vysvetlení na jedno a to isté ľudstvo
ja som mala vždycky len slušných a "normálnych" telovcikárov :/
ja mám taký nudný život
teraz som na odbornej skole a jeden telocvikar co ma raz suploval sa mi hned vyhrazal prepadnutim a komisionalkami (bola som po chorobe - dozadovala som sa necvicenia)
a ten terajsi tak to tiez nie je ziadna vyhra.. a hlavne mi priemer z telocviku kazi ostatne znamky a moje fyzicke danosti bohuzial neovplyvnim
a hentento ide po kom z vasej triedy?
do tsky, ak tak, ale supito presto, aj som klebetna a zvedava!!!
ale inak ja by som nesla robit vobec ucitelku.. telocvikarov som napisala preto lebo casto sa v tom povolani realizuju ludia co maju diktatorske sklony.. niektori normalnejsi to samozrejme ucia len do poctu alebo proste preto, ze ich to bavi.. ale pri tych ziakoch dnes by som sa skorej divila ucitelovi co by nescvokol..
@27 Robertko Martauz akože s mojou spolužiačkou Veve Tekeľovou a ide po mne
akoze hentomu zmrdovi by som najradsej odrazela ten jeho kokot, pretoze to je neskutocny chuj uchylny nadrzany, a to ma ucil NASTASTIE iba dva roky nosku, cize nie telesnu, ale sedela som v prvej lavici, takze si asi vies predstavit, co vsetko som si odsrala
a chuda Veve ty kokoz
Mirka,si mu nalozila,ale mas pravdu
ale on je kreten najvacsi
minule som za nim bola,so spoluziakom,...on nu vravel o futbale a robo na mna,ze ake mam krasne tricko tricko,co bola mikina akoze,iny jebo z lesa aj s jeho aquamar
@mkamka capko s horvatovou su na tom ako? su spolu, ci nie?
jj,sak chalani si z neho taku haluz robili deboooo
vsak dojdi dakedy pozret
ja by som dosla, ale neviem ako ostatni, ci by siel niekto este so mnou
a viem, ze akonahle by som presla dverami by som sa rozrevala ako male decko ALE...vlastne buduci piatok by som mohla
alebo dakedy v stvrtok,mam bedminton s Palkom
..pridi,pridi,potom kric aj ked,teba prehliadnut,sa asi neda ze?
to si piiis ze nieeeee!! bordel na mojej skole spravim hoc aj sama
vidiiiis,zahrame aj s Palim ved keby cosi chystas,tak kric,lebo ja tam chodim tak letmo ze ako sa mi chce,a tvoj prichod nechcem zameskat
Svet nikdy nebude dokonalý.
Ale psychotesty na to, aby medzi učitelmi neboli pedofyly napríklad, to áno.
Dnes už máme technologiu, ako tieto veci zistiť a kto chce pracovať s deťmi by sa mal týmto vyšetreniam podrobiť povinne.
Teda na základnej sme mali úchyla,ktorí doma pozeral telenovely a šialenú ženskú,ktorí na nás vždy len vrieskali a snažili sa nás donútiť urobiť veci,na ktoré jednoducho nemáme-napríklad neviem ako chcú dievča,ktoré ma 150 centimetrov donútiť preskočiť rovnako vysokú tyč,ako je ona,navyše keď je fyzicky grambľavá.To je nemožné.
Ale zase teraz máme v pohode telocvikárky
Ja nechápem ako môže niekto normálny ísť učiť matiku.Normálnu matikárku som ešte žiadnu nespoznala.
Cele roky cvicil chlapcov. Nedavno mu dali cvicit dievcata. Taky bol nervozny, ze vobec nerozumie ich psychike a o co im ide, ze aby ich pochopil a mohol ich lepsie ucit, tak po veceroch cital dievcenske romany (tomu hovorim obet).
a samozrejme, sportovci s matematikou chodili za nim namiesto ich ucitelky..
chces ho vidiet?
a na našej škole by ich ostalo možno 5
Tí naši čitelia sú proste psychopati... jeden si chodí cez hodinu na rožky(FYZIKA D) alebo druhý kričí a nadáva po žiakoch (telocvikár! .
a tak isto aj pre deticky.. lebo holt ked po vas deticky hadzu stolicky, clovek ma tendeciu zachadzat za hranicu pricetnosti.
jo a napriklad taka @veronnie2 uvedom si ze aj ucitel je len clovek a ma tak isto pravo mat zdutu hubu pol dna ako to nepochybne robis aj ty