jj,som za...aspon tie 1 centove.... to su take smeti...ved to je ako 30 halierov,aj ked sme ese mali korunu,tak sa ceny zaokruhlovali na 50 halierov,tak preco nie aj teraz aj ked urcite, ze by to asi znamenalo zdrazovanie
ono...tie centove a dvojcentove mince...to mas 30 a 60 halierov....a čo sa robilo s 50 haliernikmi?...nechavali sa...nebrali sa...takže časom sa to tak začne aj s tými centovými a dvojcentovými...keď si ľudia uvedomia ich hodnotu....ale...vraj...tie centove a dvojcentove nemozete hadzat doma do pohara...ale musia byt v obehu...!!!...pretoze ich je vraj obmedzeny pocet a musia byt preto v obehu..keby ze ich nechate doma v pohari a vam na to pridu..tak hrozi az basa
(neoverena informacia
som bola happy ked sa zrusili 10 a 20 halierniky, 50 haliernik tiez som moc nemusela.. a samozrejme pride euro a som tam kde som bola zakon schvalnosti
nuz zatial mi to vobec nevadi mne sa vsetky tie mince strasne pacia a stale sa pozeram ci som nedostal euro z nejakej inej krajiny. Ale uvedomujem si ze casom mi to asi zacne liezt na nervy potom ich zacnem nechavat ako tringelt
@oslik to aj ja kukam z akej su krajiny, len neznasam ked to tam nie je poriadne oznacene a potom neviem odkial su @6 vsak ja ich dostavam ako tringelt, akoze mam dat kolovat?
no keby sme boli od toho ... aj tak sa to nikdy nezmeni, kedze v europe to maju dost dlho. .... ja za zrusenie nie som, aspon viem, ze mi sem tam aj nieco vydaju.
jednoznačne zrušiť ... vsak ked chcete napriklad jednocentovkami zaplatiť cestu autobusom 50c (15sk) tak musíte naškrobiť 50 mincí! jedina z tych mincí sa mi asi najviac páči tých 50c to je taká europska "desaťkoruna" a lahsie sa mi v nej pocíta najmä menší nákup.
#34 tak to máš diskutabilné... keby si zas na oplátku chcel zaplatiť tých 15sk 50haliernikmi je to 30mincíí! takže to je uplne jedno už.. možme si aspon robiť výstavky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
V Rakúsku, aj inde v Európe to tak spravili...
(neoverena informacia
@6 vsak ja ich dostavam ako tringelt, akoze mam dat kolovat?