...steampunkové komixy ma dosť nudili, aj jeden román, čo sa naňho hral, takže v literatúre jasný winner cyberpunk. alebo ešte len musia autori napísať niečo steam-naozaj-kvalitné
hudobne skôr steampunk, ale keďže Angelspit je jedna z mojich top kapiel, takže... fifty-fifty-
a vizuálne steampunk na plnej čiare, jednoznačná fascinácia jeho dizajnom - najkrajšie šperky čo mám, sú steampunkové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale to prvé vyzerá vizuálne dosť dobre
...steampunkové komixy ma dosť nudili, aj jeden román, čo sa naňho hral, takže v literatúre jasný winner cyberpunk. alebo ešte len musia autori napísať niečo steam-naozaj-kvalitné
hudobne skôr steampunk, ale keďže Angelspit je jedna z mojich top kapiel, takže... fifty-fifty-
a vizuálne steampunk na plnej čiare, jednoznačná fascinácia jeho dizajnom - najkrajšie šperky čo mám, sú steampunkové
literatúrovo som zatial nič nečítala ale čo sa týka hudobna tak cyberpunk ma strašne blízko k industriálovým srandám čiže bez debaty
(nasledoval prudko ambivalentný výpočet záporov a kladov príslušnej módy, hudby, subkultúr atď, ale uzavriem to tým, že jedno aj druhé.)