Nemám ho moc rada, niektoré veci som od neho čítala, ale akosi ma to nezaujalo.
Jediná kniha, ktorá sa mi páčila, bola Dievča, ktoré malo rado Toma Gordona. Ale zato tá sa mi páčila neskutočne! Iba kvôli nej stále dúfam, že ešte na niečo dobré natrafím...
Mne sa pacila najviac Podpalacka,potom sa mi strasne pacilo Nocna Smena,Running Man a dobre boli aj Vrece Kosti a Mrtva Zona,Zelenu milu som este neprecital ale film bol bombasticky a este som cital Dievca,ktore malo rado Toma Gordona a to bol prepadak
King je niekto kto jednoducho vydupal vlastnú cestičku. Nejde po nikoho stopách. takže sa za ním hrnú ľudia už po vyšľapanej ceste. Jednoducho je originálny.
a keď som čítala doslov v Pištoľníkovi, že ho písal dvanásť rokov pomyslela som si, niečo začať a skutočne to dokončiť trebárs i o dvanásť rokov chce výdrž a skutočne talent. nadviazať niekde kde človek začal pred dvanástimi rokmi v úplne inom vývoji mysle. pokračovať v tom o dvanásť rokov, keď je opäť iný.
je to moj najoblubenejsi spisovatel... najviac sa mi pacilo samozrejme jeho veldielo, seria Temna veza.. len cakam kedy konecne zabudnem vsetky detaily a budem si to moct precitat znova.. potom sa mi velmi pacil dlhy pochod, dievca ktore malo rado toma gordona, carrie, misery... a tak dalej
milujem jeho knihy a jeho samotného príde mi ako veľmi inteligentný človek.... má rozhľad vo svete a tak. Čítala som od neho vééľa kníh (Cujo, Misery, Muž na úteku, Nočná zmena, Podpaľačka, Řbitov zvířátek, Nezbytné věci,...) a všetky sú fakt geniálne. Žasnem nad tým aký je dobrý spisovateľ
Podpaľačku som ešte nedočítala - čítam ju teraz ..
asi 4o knih? ostatne od neho neviem nejako zohnat. takmer kazda ma bavila. cujo, podpalacka carrie su dost na hovno, ale inak ho milujem. a ktoru najviac,to sa neda povedat..... naposledy pribeh vdovy lisey. to bola pecka.
nečítala som až tak veľa od neho - carrie, tretie oko, podpaľačka a príbeh vdovy lisey, ale všetky sa mi páčili tretie oko bolo miestami moc na môj žalúdok, ale tiež malo čosi do seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
The Running Man - bola to prvá kniha, ktorú som od neho čítala. Megabombastická.
Úplne najlepšia vec.
Kinga môžem
Jediná kniha, ktorá sa mi páčila, bola Dievča, ktoré malo rado Toma Gordona. Ale zato tá sa mi páčila neskutočne! Iba kvôli nej stále dúfam, že ešte na niečo dobré natrafím...
A naj kniha? to sa nedá povedať, všetky čo som čítala boli úžasné ale asi najviac ma zaujala Nezbytné věci
Knihy ktoré ma nudili: Príbehy vdovy Lisey, Dievča ktoré malo rado Toma Gordona
Tie také naj: Misery, Geraldova hra, Podpaľačka
Jeho knihy sú geniálne.
teraz citam ,,"MIZERIU"
nedocitala som nejake poviedky
a este mam doma pozicane ,,TRETIE OKO"
a keď som čítala doslov v Pištoľníkovi, že ho písal dvanásť rokov pomyslela som si, niečo začať a skutočne to dokončiť trebárs i o dvanásť rokov chce výdrž a skutočne talent. nadviazať niekde kde človek začal pred dvanástimi rokmi v úplne inom vývoji mysle. pokračovať v tom o dvanásť rokov, keď je opäť iný.
najradsej mam asi Talizman, To a Pet Semetary ci ako sa to misspelluje
Podpaľačku som ešte nedočítala - čítam ju teraz ..
King je moja srdcovka.