ako vnímate každodenný stereotyp napr od mala ste naučeny robit to iste uvedomujete si to vobec ? nejake typi ako to zvadnut , lebo ja to nezvladam a to chodim na strednu
ja som celkom spokojny len ten stereotyp ma štve ked to sa neda normalne mne pride že robim furt to iste skušam to zmenit ale nejdeto tak hladam nejaky kluč od pandorinej skrinky
@tenmudry klucom od pandorinej skrinky je chlast pekne si vipi nad tvoj limit a ked budes mat okno a budu ti kamarati hovorit co si stvaral hned to nebude stereotyp ale cosi nove
ja to mám tak, síce mám stereotyp cez školu, ale našla som si rôzne aktivity - šport, stretnutia s priateľmi - ktoré aj keď sa konajú pravidelne nevadí mi to, pretože ma to baví
nájdi si záľubu, zavolaj kamošov vonka len tak pokecať, začni robiť niečo zaujímavé...uvidíš, padnúť do stereotypu je nič moc, obmieňaj to všetkým možným, spontánne nápady sú častokrát tie najlepšie .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Diki tento vykend sa mi to stalo len som si narobil problemy ..
ja to mám tak, síce mám stereotyp cez školu, ale našla som si rôzne aktivity - šport, stretnutia s priateľmi - ktoré aj keď sa konajú pravidelne nevadí mi to, pretože ma to baví
A cez víkend si robím čo chcem ( tzn. učím sa