Chapete ludia, ze oni odlozili premieru filmu harry potter 6 len preto aby sa zachoval odklad 1 rok??? a pritom to vobec nedava logiku, lebo vlastne 7 sa rozdeli na dve casti, cize jeden rok jedna polka, druhy druha...divne
to že sú nejaké scény vynechané, je pochopiteľné, nakoľko by ináč bol film veľmi dlhý. skôr mi vadia scény, ktoré boli pridané očividne len kvôli efektom..radšej ich mohli vynechať a snažiť sa zapojiť viac pôvodného príbehu.
a to si si len teraz vsimla tie odklady? taky matrix 2 a 3 boli natocene naraz, no 3 dali az o polroku neskor. a co? robi sa to s vacsinou filmov. Takysto to dodrzanie deju, ani v jednom filme nedodrzali dej presne podla knihy (napr. v I am Legend, LOTR...)
ale je zaujimavy vek ludi ktori sa tu nad tym rozhorcuju a nevedia to priat ako beznu vec
ja si nemyslim ze harry bol osamely koli tomu ze boli prefekti... a tiez ten film bol presunuty koli viacerym dovodom a ten co si napisala ty si myslim ze brali do uvahy ako posledny.. ak ho vobec brali do uvahy.. bolo to koli strajkom scenaristov a koli financiam a podobne... a vsak to je jedno... kludne si aj pockam na ten film, pokial si na nom daju zalezat a urobia ho lepsi ako bol ten 5. pretoze ten dost pokazili podla mna....a snad tam ziadny utok na brloh nedaju... prosim len to nie..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
z toho prelozenia 6 som bol tiez vytoceny ale uz sa to blizi takze sa tesim
a s tou 5kou je ot pravda...a v 6ke dokonca budu pridane sceny ktore v knihe ani neboli (utok na Brloh)
ale tesim sa
ale je zaujimavy vek ludi ktori sa tu nad tym rozhorcuju a nevedia to priat ako beznu vec
no samozrejme, ze vynechali, an t su knihy, filmy vacsinou doseru
Absolútne ma netrápi či niečo odložili alebo že nejaká časť bude rozdelená...
Neviem, kvôli tomuto sa extra nevzrušujem.Po trojke som prestala chodiť do kina a po päťke tie filmy nechcem vidieť radšej vôbec.
Na šestke sa stavím, lebo to je dlho plánovaná akcia Zväzu Neplnoletých Gerontofiliek, ale pre osem či koľko mesačný odklad si vlasy trhať nebudem.