Viem, že Vám to už asi lezie na nervy .. ale voľba strednej je pre mňa dôležitá a nič nechcem nechať na náhodu ... disk. je hlavne pre žiakov Gamči a OA ... je to veľmi ťažké ?? Dá sa to zvládnuť ?? zmenili by ste odbor ( školu ) keby ste sa mohl
som na OA zvládnuť sa určite dá, a mne sa ani nezdá byť ťažká (niektorí spolužiaci tvrdia opak, ale napríklad ja prechádzam s vyznamenaním bez toho, aby som doma do učenia čo len pozrela.. záleží samozrejme aj na učiteľoch, napríklad účtovníctvo je zložitejšie na chápanie, ale ja mám skvelú učiteľku, vďaka ktorej mi účto nerobí žiadny problém)
v každom prípade by som na OA znova nešla, učivo ma nebaví (hlavne odborné predmety) a pripadá mi to tak trocha ako škola "pre debilov"
ale ak sa v budúcnosti chceš venovať administratíve, ekonoomike, štatistike alebo podnikaniu, tak na tejto škole nemáš čo stratiť
Podla mna ti na strednej bude aj lepsie jak na zakladnej, beru ta tam tak viac dospelo. a hej zmenila by som odbor keby mozem ale nie preto zeby bol tazky, ale preto lebo som zistila ze je to totalna hovadina.
neboj sa , nie je sa čoho tiež som robila cirkus zo začiatku lebo som chcela ísť na .. propagačné výtvarníctvo? a otec ma veľmi rýchlo vrátil do reality a poslal na gympel .. bála som sa, že to nezvládnem ale nakoniec som prechádzala s jednotkami a vôbec neľutujem ..vďakabohu , že som mala rodičov ,ktorý mi ukázali smer
@marco9928 Ja sa momentálne strachujem z prijímačiek a Monitoru Najprv sa chcem na tú strednú dostať a potom budem riešiť ako to tam zvládnem... Ale veď ľudia zvládli aj horšie veci matury,štátnice.. takže myslím, že to nieje až také hrozné
@simuulka112 však toto ešte aj ten monitor ... robil som si minuloročný monitor cez net a mal som slovinu a litiky na 85% a matiku na 91% .. chcem ( a pokúsim sa dokázať ) napísať oboje nad 90% potom je menšia šanca na to, že budeš musieť robiť prímačky ... ale ta "nervozita" zo strednej je kvôli rodičom :/... mama chce gympel ( presne gamču ) a otec niečo, čo budem dobre vedieť ( SOŠ ) a ja zase OA
@marco9928 jááj tak ja mám aspoň v tom jasno, že chcem ísť na gympel a mama takisto s tým súhlasí inak ja som si tiež robila ten minuloročný matika bola v pohode slovinu som ešte nerobila inak nemáš link kde si to robil na nete aby mi to hneď vyhodnotilo ? ...Mám ho aj doma na papieri niekde
a este by som zmenila odbor pretoze ten moj nema buducnost a nechapem nad cim som rozmyslala ked som sa nan hlasila..inac je stredna naozaj prijemne obdobie nemas sa coho bat
@simuulka112» monitor9.zones.sk/testy-testovani... - tu su testy a tie precenta tak to som pocital tiez cez nejaku kalkulacku na nete, no myslim ze to bola obycajna kalkulacka lebo percenta som si vypocital aj na normalnej kalkulacke a bolo to to iste ale link na nu som uz nenasiel :/
@marco9928 Jááj takto si to myslel ja som myslela,že máš stránku kde ti to hneď vyhodnotí a jasné áno aj ja mám odtiaľ tie testy a percentá si vždy sama na konci testu vypočítam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
v každom prípade by som na OA znova nešla, učivo ma nebaví (hlavne odborné predmety) a pripadá mi to tak trocha ako škola "pre debilov"
ale ak sa v budúcnosti chceš venovať administratíve, ekonoomike, štatistike alebo podnikaniu, tak na tejto škole nemáš čo stratiť
Keď máš strach zo strednej, kde ťa na asi 99 ˇ% vezmú, neviem čo budeš robiť, keď príde na rad vysoká.