Teda myslela son to tak ze pokial sa chystas na nejake prirodne vedy alebo nieco s naukou o spolocnosti a pod. ostan na gympli..
ale pokial sa chces skor venovat ekonomickemu smeru (ekonomikam manazment, ucto) tak ti je biola fyzika dejepis a podobne blbosti zbytocna a len zabijes cas na skole, ktora ti do realnej prace nic neda.. na odb. naberas vedomosti v odbore..
taktiez co sa tyka veteriny by som sla radsej na veterinarnu strednu a tiez ak mas ambicie ist na medinu tak na zdravotnu
. a to iste co sa tyka elektrotechniky, jazykov a pod.
Takze ak uz mas nejaky smer ktorym chces ist, rozhodni sa podla toho.
jebaj sa na gympel, chod na nejaku odbornu, tam nic nebudes robit poriadne, bdues mat vyucy, maturitu a potom mozes ist na vysoku ak bdues chciet ... gympel je piča ako všetky školy vlastne aj vysoké samozrejme
zostan na gympli.. ked chces ist aj na vysku, tak by som zostala.
pokial rozhodne nechces studovat po maturite dalej, tak kludne zmen za nieco jednoduchsie
@pisik jasne a prídeš na vysokú a zistiš že hovno vieš. Nehovorím že s gymplom to bude nejaký extra rozdiel ale nech mi nikto netvrdí že toho nebudeš vedieť o nič viac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale nas gympel bol strasna stoka. nie ze by moja terajsia stredna nebola
ale pokial sa chces skor venovat ekonomickemu smeru (ekonomikam manazment, ucto) tak ti je biola fyzika dejepis a podobne blbosti zbytocna a len zabijes cas na skole, ktora ti do realnej prace nic neda.. na odb. naberas vedomosti v odbore..
taktiez co sa tyka veteriny by som sla radsej na veterinarnu strednu a tiez ak mas ambicie ist na medinu tak na zdravotnu
. a to iste co sa tyka elektrotechniky, jazykov a pod.
Takze ak uz mas nejaky smer ktorym chces ist, rozhodni sa podla toho.
pokial rozhodne nechces studovat po maturite dalej, tak kludne zmen za nieco jednoduchsie