ked nechces ist na vysoku tak mozes ist na gymnazium, ale ak si si neni ista ci pojdes na Vysku tak na gymnazium nechod ani nahodou je to onicom skola ako celkovo, teoreticky je to len skola na pripravu na vysoku skolu, a kazdy kto hlada zamestnancou to vie.
Tak dolezite je co ta bavi, na taku skolu chod, a nechod za kamaratkami....
úprimne? neviem..rodičia mi stále tlačia do hlavy to gymnázium..aj by som šla (možno) ale dochádzať tiež nie je žiadna výhra, pretože gympel v našom meste je to najhoršie, čo môže byť
chcem ísť na strednú zrdavotnícku školu-farmaceutický laborant hrozne by ma potešila práca v lekárni(i keď nieje samozrejmé,že sa hneď dostanem do lekárne)
ja som chodila na strednú zdravotnícku školu... tá škola mi dala naozaj vela... teraz už normálne pracujem v nemocnici na operačných sálach.. nelutujem svoje rozhodnutie.. už ako malá som vedela čo chcem robiť...
@deadzabka no urcite by ma bavila viac ako gympel..nehovorim ze je zly,len lutujem ze som si ako druhu skolu nedala umelecku ale zdravotnu ked som vedela ze na zdravotnu nikdy nepojdem..chcem ist na vysoku len ma mrzi ze som aspon nevyskusala to co ma bavi ale dala na rodicov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@nathalii baví ťa umenie?
Tak dolezite je co ta bavi, na taku skolu chod, a nechod za kamaratkami....
ale tak nestazujem sa ze mam v 18 rokoch C2 papier