Bola som rozhodnutá že kedže otvárajú u nás v meste prvý rok francúzske bilingválne gymnázium že idem tam, ako druhú prihlášku som si chcela dať na strednú priemyselnú a odbor technicko informačné a ako tretiu normálne gymnázium, kedže na bilingválnom sa
Z gymnázia máš lepšie vyhliadky na vysokú. Ale na druhej strane lepší vrabec v hrsti ako holub na streche. Podľa mňa je jedno kam pôjdeš - a sú aj jazykové gymnáziá nie?
@ninimka píše sa "s nejakým"
ja chodím na TISku a keby som mal možnosť, tak idem na umeleckú
Z tisky sa lepšie uplatníš, máš zameranie obchodná akadémia + technika, nahradíš, tak dvoch ľudí, ale ak nemáš vzťah presne k tej technike, tak to nemusí byť dobrý výber
ja som si myslel, že strojníctvo v mojom odbore bude v pohode, ale nemám ho rád, neviem, o čo tam ide
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ja chodím na TISku a keby som mal možnosť, tak idem na umeleckú
Z tisky sa lepšie uplatníš, máš zameranie obchodná akadémia + technika, nahradíš, tak dvoch ľudí, ale ak nemáš vzťah presne k tej technike, tak to nemusí byť dobrý výber
ja som si myslel, že strojníctvo v mojom odbore bude v pohode, ale nemám ho rád, neviem, o čo tam ide
Mám jednú otázku. Keď možno budem prepadávať na pol roka nie je možné aby ma vyhodili, zo školy však?
Jedná sa o strojnícku školu .