@veronica55 na tuto skolu som chodila a myslim si, ze najviac sa uplatia ti co su sikovni, nezalezi na obore, ale ak mam odpovedat na otazku, tak asi reklamna tvorba a propagacna grafika
-Dizajn interiéru
-Priemyselný dizajn
-Animovaná tvorba
tieto odbory otvorili az ked som odisla.. co je skoda, kedze sa mi pacia dost .. takze ti neviem povedat ako co
Z umeleckej sa podľa mňa veľmi ťažko uplatňuje, muselo by ťa veľmi baviť čo by si študovala a robiť to fakt dlho aj mimo školy. Myslím si, že z tých odborov má najlepšie uplatnenie dizajn interiéru a priemyslený dizajn. Ale myslím si, že to nejsú zrovno odbory, ktoré by niekoho úplne že bavili . Takže si vyber to čo ťa baví. S tým budeš mať najväčšiu šancu sa uplatniť.
z princípu sa najlepšie uplatní výstavník (propagačné výstavníctvo/výtvarníctvo) pretože to je najrozsiahlejší odbor. ale ja som na propagačnej grafike a uplatnenie mám tiež že dosť dobré...
skôr sa pozri na to, čo by ťa bavilo a čomu by si sa vedela venovať dlho, lebo umenie v dnešnej dobre je o makačke a ak makáš, uplatníš sa aj ako textilák alebo drevár či keramik...
a reklamná tvorba je propagačná grafika. akurát na odbore propagačnej grafiky sa venuješ aj klasickým grafickým technikám (linoryt, linorez, akvatinta, mezotinta, lept,...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
alebo aspon hotelovku
-Dizajn interiéru
-Priemyselný dizajn
-Animovaná tvorba
tieto odbory otvorili az ked som odisla.. co je skoda, kedze sa mi pacia dost .. takze ti neviem povedat ako co
Reklamná tvorba
skôr sa pozri na to, čo by ťa bavilo a čomu by si sa vedela venovať dlho, lebo umenie v dnešnej dobre je o makačke a ak makáš, uplatníš sa aj ako textilák alebo drevár či keramik...