Som ôsmačka a už si pomaly plánujem stredné školy. Chcela by som ísť na gympel alebo na herecku. Prosím, poradite nejake herecké stredné? Kde sú a aké sú skúšky? Či sa vôbec oplati ísť na strednú hereckú... V prípade, že už tam chodíte, aký je váš názor?
neviem no... ak chces byt filmova herecka tak nad slovenskymi skolami moc nerozmyslaj... na tej strednej je to v podstate jedno co ta ucia, ale na vyske aj v BA aj v BB podla mna ucia dost divadelne herectvo a medzi tym je podla mna dost rozdiel... ak ti mozem poradit vyber si nejaku odbornu skolu, a hravaj popri skole u ochotnikov alebo v zuske v nejakom dramatickom kruzku...
volá sa to konzervatórium..
sú tam prijímačky, ale akého typu a aké ťažké to už ja neviem treba sa informovať na stránkach konkrétnych škôl, ale myslím že @2 má pravdu
Talentovky sú celkom v pohode ale nemyslím si že ak chceš byť herečkou je potrebné ísť na konzervatórium. Radšej buď na gympli a choď pod nejakú agentúru ako herečka alebo sa pridaj k nejakej hereckej skupine (ochotníci a pod.)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
sú tam prijímačky, ale akého typu a aké ťažké to už ja neviem treba sa informovať na stránkach konkrétnych škôl, ale myslím že @2 má pravdu
» www.citylife.sk/kurz-workshop/p...