Ahojte chcela by som sa spýtať či niekto z vás má skúsenosť s bratislavskými internátmi.. Idem do Bratislavy na školu a vážne neviem, čo s internátom.. počula som, že veľa ľudí sa na niektoré sťažuje no.. bolo by dobré, keby na tom internáte bola aj pr
O stredoškolských neviem nič, ale s internetom býva na viacerých vš intrákoch problém (tam kde je, nie je pokrytie všade, niekde je iba internetový kábal na izbe bez wifi... no proste bieda)
spolužiaci boli tuším na račianskom, a pochvalovali si. Až na to že boli spoločné sprchy atď. No nemali tam obmedzený pohyb. Zasa v dúbravke mali každý svoju sprchu, ale po 19 nemohli chodiť von
@zicherka25 je ich tu mnoho. Na každom jednom je prípojka na internet, len za to platíš Vo väčšine sú sprche spoločné, vlastne ani neviem či niekde je sprcha na izbe. Ani jedna spolužiačka taký luxus nemá Nehľadaj moc podľa toho ako to vyzerá či čo tam je. Ja ti odporúčam hlavne podľa lokality (blízkosť školy) a hlavne podľa toho, či tam budú mať pre teba miesto, lebo to sa rýchlo rozoberie.
P.S: skúsenosti s intrákom nemám, ale jeden mám hneď vedľa domu a nikoho som nepočula sťažovať si
Internát na Bielom Kríži je vraj dobrý ... máš to rovno aj pri stanici Vinohrady. Prípadne internát na Trnavskom mýte, ktorý však neponúka žiadne stravovanie (je bez jedálne), takže stravovanie si musíš v tom prípade zabezpečovať sama.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Sprchy spoločné neboli, Wi-Fi fungovala... Ak máš viac otázok, kľudne TS...
Možno niekedy neskôr, keď nebudem lenivý, napíšem aj do môjho blogu nejaké recenzie...
P.S: skúsenosti s intrákom nemám, ale jeden mám hneď vedľa domu a nikoho som nepočula sťažovať si