Od septembra idem na intrák a chcem vedieť, ako to tam chodí, keďže skoro vôbec neviem, do čoho idem. Hlavne chcem počuť názory tých, čo tam bývali. Nebuďte prosím nasilu vtipní, mám normálnu otázku.
Býval som... Prídeš tam a vychovávateľ ti to všetko vysvetlí
Časom na všetko prídeš sama, ja som sa tam dokonca aj variť naučil. Pôjdete niekam chlastať a spoznáš ľudí, potom to už bude fajn.
Môžeš ale čakať trochu prísnejší dozor. Buď teda pripravená napr. na to, ak budeš musieť byť o ôsmej vnútri, či že ti o desiatej príde do izby vychovávateľ a zhasne ti svetlo... Ale zas nechcem strašiť
@erika178 na intráku je proste perfektne. samozrejme ak nerobíš nejaké kokotiny a ak tak ich rob nenápadne tak ako som to robil ja. a tiež to závisi aj od toho na aký intrák ideš
pol roka som bola...a nechcem strašiť, ale ja som sa tam strašne spustila /ale ja som ja / ...no, vkuse sme pili, húlili, počúvali marleyho, postupne v partií spávali každý s každým ale potom som odtiaľ a pohoda ale to asi preto, lebo nás ,mali vychovávatelia v pičíííí inak by to bolo o inom
@xixixi my sme mali jednu strašne prijebanú vychovávatelku. mala na pravej ruke od narodenia len 2 prsty mala z toho komplexy a bola protivná , zlomyselná a na každého furt štekala a keď niekoho nemala rada vždy si našla cestuako ho vyhodiť z intráku
no, my sme mali totálny protiklad taká vyparádená, vyčačkaná možno ešte viac ako my všetky baby na intráku, vkuse buď telefonovala alebo si čítala e*u poprípade si doniesla priateľa a s ním si krátila chvíle a nám bolo po piči :p
Nie je nič lepšie ako intrák človek sa stane zrazu génioum alebo flákačom, spozná kamošov na celý život. Proste tam si užiješ ten pravý stredoškolský dozor i keď vychovávateľky sú niekedy dosť nanič ale na to si zvykneš podplatíš a je
ja som nemala dobrú spolubývajúcu a ku koncu roka sme si ešte aj do vlasov skočili a robili napriek...a rozhodla som sa že takých zlomyseľných ľudí okolo seba nepotrebujem a dochádzam....ale možno ty budeš mať šťastie na super partiu
ja som tiež na intráku a pokial ti nevadia obmedzenia, že o nejakej hodine už musíš byť s5 na intráku a a pol desiatej či desiatej ti dôjde vychovávatel na izbu ťa skontrolovať /nám nezhasínajú svetlom hlavne je, že po desiatej držíme huby a nelietame ako za dňa/ ... mne toto nevadí, a kokotiny robím potichu, takže ja mám raj
no zalezi na aky intrak ides...u nas su vychadzky maximlane do deviatej ale poznam aj intrak kde prides o jednej a je im to jedno..
potom samozrejme vela zalezi od spolubyvajucej(spolubyvajucich)..vlastne od toho sa odvyka vsetko kedze s nimi budes minimalne 8 hodin denne a vychoska patri tiez k zakladu..moja je taka ze nema nas v pci ale da sa s nou pokecat dohodnut proste je uplne fajn...
Ja by som mala ísť na internát do Nitry... a chcem sa spýtať či tam niekto nebol.. chcem sa opýtať kolko to stojí a tak... Malo by to byť na Chrenovej ulici.. A potom na Potravinárskej...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Časom na všetko prídeš sama, ja som sa tam dokonca aj variť naučil. Pôjdete niekam chlastať a spoznáš ľudí, potom to už bude fajn.
Môžeš ale čakať trochu prísnejší dozor. Buď teda pripravená napr. na to, ak budeš musieť byť o ôsmej vnútri, či že ti o desiatej príde do izby vychovávateľ a zhasne ti svetlo... Ale zas nechcem strašiť
@xixixi Na ktorom intráku si bola ?
nemenujem, lebo nedaj bože je tu niekto ma pozná a som v piči... ale ak tak mi povedz kam ideš ty a poviem ti, či to neni náhodou tvoj :d
no, my sme mali totálny protiklad taká vyparádená, vyčačkaná možno ešte viac ako my všetky baby na intráku, vkuse buď telefonovala alebo si čítala e*u poprípade si doniesla priateľa a s ním si krátila chvíle a nám bolo po piči :p
@geridgerhatova na toto sa práve teším a ako by som ich mala podplácať ?
potom samozrejme vela zalezi od spolubyvajucej(spolubyvajucich)..vlastne od toho sa odvyka vsetko kedze s nimi budes minimalne 8 hodin denne a vychoska patri tiez k zakladu..moja je taka ze nema nas v pci ale da sa s nou pokecat dohodnut proste je uplne fajn...
tak drzim palce
ja som zatiaľ na intráku spokojná