Ahojte. Za chvíľu nastupujem na intrak, prvý krát, samoz. nervy až dakde v inej krajine, takže som sa vás chcela opýtať na vaše prvé momenty / postrehy / zážitky zo stredoškolského intraku a aj na čo si dať pozor. Beriem aj tie blbé, aspoň sa zasmejem.
Záleží aj kam ideš na intrák,ja som vydržal rok, mal som podmienenečné vylúčenie, aj na škole aj intráku- Vodnú fajku fajčite njekde inde, nepáči sa im to- ja som mal problémy aj preto, že som 60% času trávil na babskom intráku- chalani sa hrali na pc, tak sme fajčili na balkóne a kecali- k večierke môžeš zaujať rôzny prístup- buď ju budeš dodržiavať a máš vychádzky pravidelne, alebo si môžeš vyraziť len raz do mesiaca,hoc do šiestej ráno... Alkohol sa u mladistvý ako tak toleruje kým vieš chkdiť a nerobíš bordel. Neboj sa zmeniť spolubývajúcich aj po pol roku, nemaj u seba veľa drog, nás aj zo 2x budili psy.
Oproti mojho intraku boli garaze cize fajcit sa chodilo tam, jedno z prizemnych okien malo povolene mreze (nazvime to neoficialna vratnica), tym padom nieco take ako ''vecierka'' existovalo len v hlavach vratniciek. Jedlo v chladnicke vydrzalo tak 15 min aj s cestou (potom zahadne dostalo nohy). Cize vonkajsi parapet pokym nemrzne to isti. O spolubyvajucich raz napisem knihu Po dvoch rokoch ma to prestalo bavit a sla som uz na byt.
Inac u nas to bolo tak, ze prve dve poschodia boli chlapcenske a zvysok babske. Na medziposchodi boli dvere a tie sa na noc zamykali. Lenze my sme mali kluc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Inac u nas to bolo tak, ze prve dve poschodia boli chlapcenske a zvysok babske. Na medziposchodi boli dvere a tie sa na noc zamykali. Lenze my sme mali kluc