Ahojte. Takže, v hrdle mám bacil Streptokoka. Doktorka mi predpísala antibotiká Penbene, ktoré mám brať 10 dní. K tomu beriem ešte sprej Tamtum Verde forte, ale ak si ho dlhšie nedám, v hrdle ma zase začne tak nepríjemne škriabať. Antibiotiká mi doktorka
no tak to neviem mne antibiotika zaberajú po prvej tabletke, som ich raz mama hodila, že už mi je dobre, že to už nechcem ta mi dala skoro kop z otočky keď to počula toš nie som moc dobrý pacient
tiez som mal streptokoka ..a nie je to sranda lebo poskodzuje chlopne srdca ...neodporucam chodit von ...ja ked som ho mal, musela mi dvakrat zmenit antibiotika
@sonuska8 streptokoka mávam celkom pravidelne. ale raz sa mi stalo, že mi doktorka automaticky predpísala antibiotiká. tie však nezabrali a až po týždni ma poslala na infekčné, kde zistili, že mám mononukleózu. teda, nechcem strašiť
ale ak berieš antibiotiká, tak proste lež doma, nikam nechoď a lieč sa.
no....streptokoky nie sú bacily inak a mononukleózu tiež vyvoláva úplne niečo iné a atb by ti mali zabrať, aj keď nie možno na prvýkrát...ak nezaberú možno si na ne rezistentná a predpíše ti iné...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
cize este ked nezaberaju ich nemas dost... je mozne ze ti predpise dalsi balicek
von nechod mas oslabenu imunitu a daco este chytis
@yeyamto máš šťastie, vždy lepšie vyzdravieť skôr, ako sa s tým do nekonečna trápiť
ale ak berieš antibiotiká, tak proste lež doma, nikam nechoď a lieč sa.
plus všetci ,ktorých po ceste nakazíš