heej zajtra to zacne... reci o tom ze to nic neni a ze to spravi kazdy blb mam uz vyse oci ale ani to mi nepomaha nestresovat... nevysli mi vsetky temy, nestiham... a s mojou stastnou rukou si urcite vytiahnem jednu z nich stresujete aj vy ci pohodk
Myslim si, ze ucitelia su pripraveny na take divadielka ako - Neucis sa ani na jednu otazku a ked si teda potiahnes, tak si pre seba povies: "Dve otazky som sa nenaucil a prave jednu z nich..."
Kazdopadne, urcite by som sa vyvaroval jedneho slova - "Neviem"
co jebete ? ja mam tez nervy z matiky a zo SJ, nic ine, ale prosim vas chcete povedat ze vam 4ku nedaju ??? sak tam chodite styri roky... ucitelia vas poznaju, a 5 vam daju ked im uz vobec nic nepoviete... a to by ste museli byt vazne jebnuty aby ste im nepovedali par viet a poslali vas so 4kou do krcmy takze asi tak
Mne uz dobry tyzden stiska ritkou vzdy ked si na to spomeniem. fakt je to vsetko o stasti. ak mas stastie tak aj 4kar moze mat za jedna ale aj jednotkar moze mat za 4. dako bolo dako bude
joj... mne sa všetko motá už v hlave, najmä literatúra... a všetko sa vôbec nestíham naučiť, len A otázky a B vynechám úplne... nuž a z nemčiny neviem ešte ani zaťať ale mám to 30. a 31. mája...
Neeeeeeeeeeeeeeee ja sa maximalne stresujem mam to kvazi uz o den a par hodin a geo nevem vobec dobre ak sa mi to zajtra nepodari cele prejst tak sibenica.....
Ja mam dnes za sebou geo, tej som sa bal jak pes a nakoniec mam z nej za 1....stara znama rozpravka ze mi sadla otazka, ale predtym som pobozkal krizik co nosim na hrudy, plysoveho bizona s ktorym spim od 6tich rokov a tahal som lavou rukou...a stresujem nazajtra na litiku, a potom anglina a dejepis by nemalo byt take hrozne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Myslim si, ze ucitelia su pripraveny na take divadielka ako - Neucis sa ani na jednu otazku a ked si teda potiahnes, tak si pre seba povies: "Dve otazky som sa nenaucil a prave jednu z nich..."
Kazdopadne, urcite by som sa vyvaroval jedneho slova - "Neviem"
Všetko závisí od šťastia čo si vytiahneteee
a hned nato slovina okolo 9
nooooo ale nezeby som sa neucila cely tyzden ale je to tak viem mozno 10 otazok z litiky a 3 z angliny ale niejak bolo niejak bude ne
a ked zajtrajsok prezijem tak v piatok to uz nebude hadam take zle...fuuuuuu
a take chore serdco budem mat z tolkeho fajcenia ze hned jak vyhlasia ze som zmaturovala ta asik infarktove stavy
hehehe