Stretávam, ale skôr cez internet než bežne v živote v realite sa ma ľudia nejak hanbia alebo neviem. To väčšinou len od takých s ktorými sa poznáme dlhšie. Na nete zas aj úplne od cudzích
málokedy dostanem kompliment, ale ak aj hej vždy ma poteší a urobí mi lepší deň..
čo sa týka rozdávania tak veľmi rád dávam komplimenty ľuďom , ale len ak to myslím úprimne, skôr ako by som mal dať neúprimný kompliment budem radšej ticho to nemá význam
Ja mám problém skladať komplimenty. :/
Keď je muž/žena pre mňa pekný/pekná tak to nemám problém napísať/povedať. Ale ak ma muž zaujme viac a priťahuje ma to sa cítim čudne mu lichotiť.
Som trosku vizualne specificka cize dost ludi ma pohnutku to komentovat, aj ma zastavovat na ulici a tak (pricom IMHO uz vyzeram ako uplne basic korporatna slecinka, ale furt to zo mna kde zjavne), cize urcite niekolko komplimentov tyzdenne dostanem.
Ja nemam zase velmi potrebu rozpravat s cudzimi ludmi, takze sa to nesnazim ciselne kompenzovat
Aj aj, len z tych komplimentov, co dostavam som zistila, ze som viac mudra ako pekna a je to casto od ludi, co maju toho dost odzite, resp.viac sa pacim potencialnym svokram ako chlapom
tak ono by sa komplimenty dostávali aj rozdávali keby každého čo vidíš vo svojom okolí pochváliš ked pôjde okolo teba lebo veď pekný chalan/pekná baba... alebo má niečo oblečené čo si si všimol/všimla hneď ... lenže ľudia sa hanbia ale neriešia druhých, lebop "čo si pomyslia ostatní" "ako budem vyzerať" ... ved ja len ked chcem isť v zošuchanych teniskach čo som nosil tak pred 5rokmi do školy ako nové... chcem ísť len do lidla autom ... tak ma doma daju dole že to čo si davam nech sa prezujem/prezlečiem who cares
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
čo sa týka rozdávania tak veľmi rád dávam komplimenty ľuďom , ale len ak to myslím úprimne, skôr ako by som mal dať neúprimný kompliment budem radšej ticho to nemá význam
Keď je muž/žena pre mňa pekný/pekná tak to nemám problém napísať/povedať. Ale ak ma muž zaujme viac a priťahuje ma to sa cítim čudne mu lichotiť.
Ja nemam zase velmi potrebu rozpravat s cudzimi ludmi, takze sa to nesnazim ciselne kompenzovat
oveľa viac rozdávam ako prijímam, lebo ja furt dačo chválim, keď je čo ale že by som ja mala nedostatok komplimentov nemôžem povedať