Mne veľmi nie je čo závidieť ale inak jj, a aj ja tak trocha závidím, ale vždy len v dobrom - sú veci, ktoré rada doprajem druhým a mám úprimnú radosť, keď sa im niečo podarí, niečo získajú a podobne, ale proste by som rada dopriala aj sebe... a aj žiarlim trocha, hlavne, keď niekto trávi čas s ostatnými na úkor mňa - znova ten istý princíp, nevadí mi, že je s nimi, ale chcela by som aj pre seba trocha času
Ja občas závidím, ale nie takým štýlom, že dotyčnej osobe nedoprajem, to vôbec skôr.. skôr so poviem, že wow aj ja chcem a pracujem na tom, aby som to dosiahla.
ja viem napríklad závidieť len v dobrom som si na sebe všimol ... je to taká tá závisť keď má niekto niečo za čo by som dal veľa ale nejde to uskutočniť no zároveň to tomu človeku / ľuďom prajem a želám si aby si to vážili
Ja zavidim len ak je nieco nespravodlove.
Ale naozaj - predstavte si ze nejaky hajzel s necistymi sposobmi sa dostal k milionom zatial co niekto iny maka maka maka cele dni noci a ledva vyzije.
V takomto pripade sa treba pozriet naokolo a je prirodzene ze v cloveku vznikne pocit krivdy a zavisti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ja som sa naucila neriesit ostatnych, a ked sa nieco vydari ludom ktorych mam rada tak s tymi sa uprimne tesim
ale ja zavidim. vela. furt.
Ale naozaj - predstavte si ze nejaky hajzel s necistymi sposobmi sa dostal k milionom zatial co niekto iny maka maka maka cele dni noci a ledva vyzije.
V takomto pripade sa treba pozriet naokolo a je prirodzene ze v cloveku vznikne pocit krivdy a zavisti.
Co sa tyka mna, tak nezavidim nikomu nic. Mam super zivot a doprajem kazdemu kto na sebe maka.