No ja len s ludmi s ktorými som si istý čas písala na nete čiže celkom na slepo to nebolo (videla som ich na fotkách) celkovo som mala asi 3 takéto stretká, všetky boli v pohode
ale bolo by zaujímavé dať si naozajstné stretko na slepo, že jeden by bol ako slepý (dal si šatku cez oči) a druhý jeho doprovod
No uplne naslepo nie, ale tak pisali sme si, nejake fotky sme "vymenili" niekedy cislo a potom sme sa stretli. A nelutujem, stretol som super ludi jedine co je smola je to ze sa nemozme stretnut castejsie kedze byva kazdy inde:/
tak teda ak sa pocita to, ze raz osm ho videla v skole, pisali sme si cez net a potom sme sa stretli, tak teda hej stretla osm sa "na slepo" ...bolo to nieco priserne, len ticho sme sa prechadzali ...no proste...uz nikdy viac...mozno preto sa teraz nechcem s nikym stretnut...
inak to jedna kamoska s kazdym s ktorym sa stretne, zacne aj chodit ////no nic... @15 no to je jasne, ved vacsina ludi aj ktori maju dobru fotku vyzeraju v skutocnosti hrozne...
jezis je to super vec....na stretka echodi s ludmi ktory mi neposlu foto... ak iich poznam a chalan sa mi zda super taak preco nie ?? pred troma rokmi som mavala kazdy den stretko je to sranda bez netu by som nepoznala polovicu ludi ktorych poznam
Hmmm, celkom prvé bolo po roku písania a istý čas potom z toho bolo aj niečo viac ako kamarátstvo no a doteraz sa stretávame ...potom som sa stretla ešte s troma ľuďmi a z dvoch sa vykľuli skvelí človiečikovia
Mala som rande na slepo, myslim ze dva krat a stacilo mi Bolo to cez internet a nedopadlo to najlepsie, ale kazdopadne tam bola stipka adrenalinu a urcite to bolo velmi funny
no ja som sa stretla s kamaratom s ktorym si pišem približne pol roka aj niečo viac... ale vedeli sme jak vyzerame a to kamarat a take to bolo cele v pohode s niekym ktoremu nedoverujem by som sa nestretla
ako kamaratov...myslim ze to moze vyjst,ale som bohuzial nic take nezazila...A ako chalan-bolo to davno,a nesklamal ma ani tak vyzor,lebo bol rovnako sympaticky.bohuzial falosnost a vnutorne stranky z fotky nevycitate...na tie sa pride az prilis neskoro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale nie
ale potom som sa stretla este raz s jednym kamosom -ale to som vedela ako vyzera a dlho sme si pisali..cize to bola pohodka ale to bolo tiez davno...
teraz by som sa asi velmi bala
ale bolo by zaujímavé dať si naozajstné stretko na slepo, že jeden by bol ako slepý (dal si šatku cez oči) a druhý jeho doprovod
to by bola haluz
tak to nie..
a ak to bolo ze sme si pisali a stretli sa planovane..
tak to dvakrat.. a dopadlo to fajn.. az na to ze som sa dost hambila
Mala som stretko nas lepo a bolo to pekné, zabavili sme sa, porozprávali, ale nakoniec sisiel kazdy vlsatnou cestou....ale inak fajn clovek
a vjushka najblizsie ides na aké? do BB? DDD abo do toho kina?
Vlastne isiel, ale vezmem si telesnu straz.
cez net ano.. a dopadlo.. v pohode.. a uz sa tesim na dalsie
a bolo to v pohode, nehovorim, ze nemohlo byt lepsie, ale mily chlapec
chutnyyy