Osobne som nemusel nikoho zo statnych cinitelov uplatit peniazmi , ale v sukromnom sektore sa to mu hovori aj vsimne , priskocne napr flaksa alebo dajaka ina draha vec
Hej, dávam pravidelne úplatok jednému lekárovi, ktorý spraví nejaký podvod na zdravotnú poisťovňu alebo také niečo a dá mi predpis na také lieky ktoré potrebujem a bez predpisu by som ich ťažko zohnal. Ale väčšinou on ide do lekárne lebo má tuším svoju vlastnú lekáreň a doniesie mi tie lieky.
u lekára bežne. Pamätám si, ako som v detstve čakal niekoľko hodín pri ortopédovi a ľudia tam dávali úplatky aby išli prví. Prípadne známi čokolády a pod.
Co si spominam tak ked som brigadovala v jednej restike, prisla tam kontrola nejaka statna a kontrolovali veci ako ci davame blocky ale aj napr ze nesmeli byt otvorene dve flase z jedneho druhu v chladnicke atd. No a hrozne vela toho bolo poruseneho. A ten majitel im dal myslim ze 1000€? A podali si ruky, odisli a hotovo. Ak by mal dostat tu realnu pokutu za vsetko, tak by to bolo ovela viac
A ja som raz velmi vyrazne prekrocila rychlost, bolo to nie dlho po tom co som dostala vodicak a hovorili mi ti policajti ze mi musia zadrzat vodicsky aj vozidlo a pojde to cez nejake soudni rizeni atd. A ja som mala pri sebe asi 1500 ceskych v hotovosti, spytala som sa ze - nestaci to (s placom) a on ze no dobre, chodte.. zobral si to a odisla som. To bolo jedinykrat kedy vobec naznak niecoho takeho siel z mojej strany, taka debilna situacia no
pravdepodobne uplatky na 8rocnym gympli, kam som chodila a hlasilo sa tam vela ludi, vyberalo sa podla uspesnosti v prijimackach. to su ale len babske rozpravky, hovorili sme si to medzi sebou, ale dokazy o tom nemam
co som pocul napriklad vo futbale, rodicia, ktory podporovali klub tak ich deti hrali a to je tim z prestiznej fortuna ligy... ale to je asi aj inde podobne..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
moj dedo zalozil VS Sladkovicovo....
korupcia is my middle name, runs in the family
A ja som raz velmi vyrazne prekrocila rychlost, bolo to nie dlho po tom co som dostala vodicak a hovorili mi ti policajti ze mi musia zadrzat vodicsky aj vozidlo a pojde to cez nejake soudni rizeni atd. A ja som mala pri sebe asi 1500 ceskych v hotovosti, spytala som sa ze - nestaci to (s placom) a on ze no dobre, chodte.. zobral si to a odisla som. To bolo jedinykrat kedy vobec naznak niecoho takeho siel z mojej strany, taka debilna situacia no