mne zmenili zivot svojim sposobom vsetci ludia, ktorych som kedy stretla, ale tak radiklne samozrejme len ti, som sa mi do zivota "priplietli" trosku viac a trosku na dlhsie...
hm ..určite ,že ma v živote veľa ľudí zmenilo ,ved bože môj je to normálne sociálne pôsobenie na človeka ...nie ?okolie na človeka nejako pôsobí a ten človek sa pod jeho vplyvom mení ...
ale tak radikálne ma zmenili moje kamošky ,ktoré som spoznala na strednej škole a vôbec stredná škola ako -taká ..sama o sebe
môj dedulko. Hlavne môj život naplnil a znamenal pre mňa viac ako všetci ostatní ľudia dokopy. Aj keď už zomrel tak vždy keď sa cítim najviac na piču tak si na neho spomeniem a je mi lepšie Nikto ma v živote nemiloval tak ako on môj ňuňulko
Jasné, bolo ich viacero, v pozitívnom aj negatívnom slovazmysle, ale v konečnom dôsledku to vždy samozrejme prinieslo so sebou nejaký ten pokrok, takže sa nesťažujem.
a teraz, keď ho už musel niekto "nahradiť"...tak to bol môj kamarát teda, už bývalý kamarát :/ zmenil mi život úplne od základov, len jemu som vďačná za to, aká teraz som pomohol mi dostať sa z toho typického pubertiackeho šialenstva...pred tým ako som ho spoznala som bola doslova troska! nemala som svoj štýl života, svoje názory, bola som strašne ľahko ovplivniteľná...a teraz je to presný opak, skôr sa musia ľudia prispôsobovať mne a ak tak neurobia...smola no ale nie, nieje to až tak zlé ale jednoducho život mi zmenil ON! aj keď sa teraz moc nerozprávame ani nezdravíme, vždy keď sa s ním stretnem tak sa naňho tak letmo usmejem a on vie za čo to je
ano, zopar ich bolo natolko vyznamnych, ze vyrazne zmenili smer mojej cesty. ale v zasade ma ovplyvni, alebo si zoberiem nieco z kazdeho cloveka co stretnem.
myslim ze dvaja. kamarat uz odmala ma na mna velky vplyv, ovplyvnuje moje nazory a tak
a potom este jeden chlapec, v podstate zmenil ma a to ho az tak dobre nepoznam. uz rok okolo mna chodia ludia a pytaju sa ma preco som taka smutna. ale nejde len o to zmenil trosku moje vnimanie ludi ako takych nazor na ludi, moj vlastny strach z niektorych veci. je toho vela, aon ani nevie ze tak zaposobil
Ako to už povedalo @otvoreneokno , tak každý zanechá niečo v našom živote.
Keby sa ma opýtali, kto toho najviac nechal v mojom živote, vedela by som povedať len jedného človeka. Avšak nie s odpoveďou, či to bolo najviac zlého, či dobrého. Bolo to aj aj. Aj keď nakoniec mi po tom zostali len slzy a obrovská modrina na riti, kvôli pádu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale tak radikálne ma zmenili moje kamošky ,ktoré som spoznala na strednej škole a vôbec stredná škola ako -taká ..sama o sebe
1 človek = 1 skúsenosť
a teraz, keď ho už musel niekto "nahradiť"...tak to bol môj kamarát teda, už bývalý kamarát :/ zmenil mi život úplne od základov, len jemu som vďačná za to, aká teraz som pomohol mi dostať sa z toho typického pubertiackeho šialenstva...pred tým ako som ho spoznala som bola doslova troska! nemala som svoj štýl života, svoje názory, bola som strašne ľahko ovplivniteľná...a teraz je to presný opak, skôr sa musia ľudia prispôsobovať mne a ak tak neurobia...smola no ale nie, nieje to až tak zlé ale jednoducho život mi zmenil ON! aj keď sa teraz moc nerozprávame ani nezdravíme, vždy keď sa s ním stretnem tak sa naňho tak letmo usmejem a on vie za čo to je
A ako bolo písané, každý zanechá niečo. Aspoň omrvinku. Aj nič je niečo.
a potom este jeden chlapec, v podstate zmenil ma a to ho az tak dobre nepoznam. uz rok okolo mna chodia ludia a pytaju sa ma preco som taka smutna. ale nejde len o to zmenil trosku moje vnimanie ludi ako takych nazor na ludi, moj vlastny strach z niektorych veci. je toho vela, aon ani nevie ze tak zaposobil
Keby sa ma opýtali, kto toho najviac nechal v mojom živote, vedela by som povedať len jedného človeka. Avšak nie s odpoveďou, či to bolo najviac zlého, či dobrého. Bolo to aj aj. Aj keď nakoniec mi po tom zostali len slzy a obrovská modrina na riti, kvôli pádu.
Ale čo nás nezabije, to nás posilní. (I swear.)