onedlho dostanem strojcek a neviem co to obnasa.. stretol sa uz niekto taky co mal strojcek s tym ze by sa mu smiali alebo ze by to bolelo? pripadne niake ine negativa?
uff, no smiat sa ti nikto nebude... mne sa to dokonca paci, a zvazim ze si ho dam znova... ale boliet to boli, hlavne uplne prvu noc a par dni, vtedy nemozes poriadne ani jest ani hryzt a tak... ale casom sa to spravi...a pokial mas sikovnu zubarku, ktora ti drotik dobre zakonci tak nebudes mat ani poskrabane usta(ako som mala ja).. a treba sa o neho poriadne starat a cistit, inak po tom ako ti ho daju mozes mat vela kazov...prajem vela stastia
a inak súhlasím s @1 je to úplne normálna vec, takže ak sa ti niekto bude smiať, môžeš sa na neho zvysoka vykašľať... teraz je to dokonca obľúbené a čo sa týka bolesti, nebolí to zakaždým, len po niektorých kontrolách, ale záleží aj od toho, aké máš zuby... tých pár hodín alebo dní však prežiješ a proti rezaniu drôtikmi dostaneš také pásiky, ak by si mala problém, ale ono to prejde a dajú sa aj zahnúť. nepríjemné na tom celom je trochu len to, že ti v strojčeku ostáva jedlo, takže treba dobre čistiť
uz si predsa velka ..a ked sa stretavas s cca rovnako starymi ludmi tak by mali mat dost rozumu, aby sa natom nesmiali..lebo uprimne...neviem co je na tom smiesne
prvý týžden ma to bolelo ale dal som si takú ružovú tabletku a potom nebolelo
väčšie mučenie bolo pre mna to že mi ho dali cez jarmok a nemohol som jesť turecký med , ja sa často neusmievam a tak sa niektorý spolužiaci dozvedeli že som mal strojčok len ked som sa pochválil že mi ho idú dať konečne dolu
@tinussa316 akože na zuby? noo bolí trochu, asi prvé dva dni, keď ti ho dajú... musíš si dôkladnejšie čistiť zuby... každý mesiac ti budú meniť na strojčeku gumičky (to je to farebné/bezfarebné, to si môžeš vybrať ), to sa môžeš vždy rozhodnúť pre inú farbu to je podľa mňa najlepšie na celom strojčeku keď ti vymenia gumičky tak asi hodinu potom budeš mať citlivé zuby, ale ináč je to v pohode a keď sa ti za to niekto bude smiať, tak je to (pekne povedané) kokot netreba si takých "inteligentov" všímať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
K nej len môžem dodať, že sa mi za holiaci strojček nik nesmeje a ani ma jeho použitie nebolí.
väčšie mučenie bolo pre mna to že mi ho dali cez jarmok a nemohol som jesť turecký med , ja sa často neusmievam a tak sa niektorý spolužiaci dozvedeli že som mal strojčok len ked som sa pochválil že mi ho idú dať konečne dolu