Ahoj dnes mi dali dole strojček...veľmi som sa na tento deň tešila ale poviem vám, som sklamaná...na zuboch mi ostali odtlačky a mnohí hovoria že to časom zmizne, no ja sa bojím že je to len preto, aby ma ukľudnili...prosím nesmejte sa veľmi ma to t
mne tiež dali prednedavnom dole strojček a tiež mam tie flaky biele na zuboch... mna na to zubarka dala take niečo ako pastu a to si dam do dlahy a asi dve minuty to necham posobiť... spytaj sa svojej zubarky na niečo take...
jooj nerobte užž :/ o mesiac cca mi ho majú dať dole a teda bojím sa toho hrozne,že sa mi zlomí zub atď nalepiť to hej! ale odlepiť.. .. no snáď to budeš mať ok rýchlo a vlastne všetci to snáď budeme mať fajn
mne ked dali dole strojcek tak som taky problem nemal. teda mozno som aj mal nejake flaky ale ekd mi ho dali dole tak mi zubar hhned vycistil zuby vselijakymi sajrajtmi
@hopelight aj ja som sa bála...presne toho istého...a odrazu sa to dialo bol to debilní pocit...pretože nevieš či sa nemôže niečo pokaziť...ale nie všetko bude ok....s takými divnými kliešťami ti ho poodlepuje a potom ti to vŕtačkou začne brúsiť ale je to v pohode
kokos mate krive zuby, narovnaju vam ich a prve, co si vsimnete, su biele flaky ja som nosil strojcek ked som bol mladsi pomerne dost dlho a na ziadne flaky si sice nespominam, ktovie, mozno aj nejake boli , no tie flaky su, myslim si, preto, ze tam, kde je nalepeny strojcek, sa zub nespini. mali ste si poriadne zuby umyvat, neboli by flaky
mne neostali flaky, ale ked mi to davala dole tak mi "krasne" poskriabala zuby s tou debilnou bruskou, a potom este ako vzdy ten strojcek dotahovala, tak teraz pri velmi silnom svetle vidim na zuboch take male prasklinky :/
niesi prva ani posledna cco nosila strojcek..a taktiez nemas ine zuby ako ostatni ludia, myslis ze akurat ty si vynimka ze tebe tam tie odtlacky ostanu? Nie nemaj strach.
mno..neviem necital som to cele - nechcelo sa mi ... tie biele flaky su pigmentove skvrny zubnej skloviny... niekto ich moze dostat prirodzenou cestou, niekto ich ma po strojceku... ako som napisal niekedy vznikaju "casom" inokedy je to nedokladnym cistenim zubov ako v pripade strojceka...strojcek som mal tiez a zubarka ma na to upozornila, tak som si daval pozor...tym nehovorim ze si zuby cistis/te zle...mozno len nie dokladne..pre info ked som mal strojcek tak som si zuby umyval cca 10 minut...10 minut rano..10 vecer..po kazdom jedle vyplachoval usta...chvala bohu ze to uz nemam.. a este k tym skvrnam...neviem ako tie "strojcekove" ale tie "normalne" nemiznu..
potom vraj existuje uz len sposob vybielit si cele zuby alebo si to nechat nahradit bielou blombou. Je to uplne novinka z USA, povodne vyvinuta na zubny kaz bez vrtania. Medici studujuci zubne na LFUK v bratislave v tomto robili vyskum - tak sa k tomu dostala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Neviem, ja nemám žiadne biele fľaky... závisí aj od zubov, tak nestresujte hned všetci.
ahoj @hnisavica ,ako ide zivot?
( zmizne to )
@antifunebracka Nesranduj!
mojej dobrej kamaratke takuto skvrnu na prednych zuboch zneviditelnili tymto sposobom: