Aký mate názor celkovo na tuto školu... Pripraví ma vôbec "poriadne do života", či si len odsedím tri roky,a diplom mi bude na nič. Zaujíma ma prístup tejto školy, a rozvoj študentov.
Blíži sa mi termín talentoviek, a som zvedavá aj čo ma čaka, a ten
@l1me
tak od našich cca piatych vysokých škôl v BA sa nedá veľa čakať to je nám všetkým známo...ide mi len o to či to nepni ďalšia skorumpovaná škola ktorá bráni študentovi v rozlete
noo ja osobne som velmi rada, ze ma tam neprijali a teda ze som tam nesla lebo ked pocuvam kolko veci maju robit stale atd
takze ak nie si ten typ poctiveho studenta radsej kasli na to.. a hlavne, ak mas nahodou pocit ze by ta architektura nebavila tak uz duplom :p
@alphabeticalla ale ja som sa tuším hlásila na dizajn výrobkov, neviem či tie talentovky sú rovnaké
každopádne, my sme tam mali tri časti, modelovanie z hliny nejakej blbosti čo nám zadali, z výkresu spraviť misku, a kreslenie zátišia
ehm, architektura aurbanizmus je tuším 4-ročné štúdium, ja idem tiež tento rok na talentovky a asi čo tam bude máš tu : » www.fa.stuba.sk/sk/informacia-p...
samozrejme, ja idem 13.1. a inak poznám aj priamo niekoľko ľudí, ktorí túto školu vyštudovali a majú prácu a majú sa dobre ... ako to závisí od každého zvlášť ... či ho to baví alebo nie
Dlhodobo pripravujem na prijímacie skúšky na školy Architektúry.
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
ide o to čo chceš s týmto odborom dokázať, resp. celkovo aké máš plány do budúcna...
tak od našich cca piatych vysokých škôl v BA sa nedá veľa čakať to je nám všetkým známo...ide mi len o to či to nepni ďalšia skorumpovaná škola ktorá bráni študentovi v rozlete
takze ak nie si ten typ poctiveho studenta radsej kasli na to.. a hlavne, ak mas nahodou pocit ze by ta architektura nebavila tak uz duplom :p
a čo sa týka talentoviek...tak v krátkosti vysvetliť :3..
čo by tak radi videli...
čo sa tam deje, ako to prebieha...
stu je moja jediná možnosť
každopádne, my sme tam mali tri časti, modelovanie z hliny nejakej blbosti čo nám zadali, z výkresu spraviť misku, a kreslenie zátišia
hej hej diky , toto mam už naštudované všetko
mne ide len o názory iných čo sa tohto týka
mimochodom môžem vedieť na aký deň si napísaná?
nô...
nezostáva nám nič iné, než si držať palce navzájom :-S
Konzultácie k vypracovaniu komplexného portfólia.
Doučovanie teórie, umenia, kresby, stereometrie, deskriptívnej geometrie,...
Kreatívne cvičenia simulujúce prijímacie pohovory na školách v SR/ČR.
e-mail: laco.b.pp@post.sk