filozofujeme na birdzi...zatial čo mame za úlohu pisať prácu...však banan ? a odpoveď idú odtialto preč sa dalej vzdelavať do zahraničia, kde maju možnosť učiť, vydavať publikacie, pracovať ako poradcovia vo všetkom možno a nemožnom....a celkovo hlavne učia na vysokych školach...
@nicoolka Ja si ho cením práve preto, lebo tie plány má a vie, čo v budúcnosti chce robiť. Nie je ako kopec iných ľudí, ktorí vyštudujú niečo, čo ich absolútne nebaví iba preto, aby potom chodili s plnými peňaženkami a frflali na to, čo robia. On dobre vie, do čoho ide, tak keď sa tomu chce venovať a baví ho to, prečo nie...
@9 that is it! tak! pokial človek ide študovať aj pičovinu ale vie čo chce, tak si aj za tym pojde... ale keď ide človek študovať aj čosi super ale nevie pomaly ani kde je tak mu je to na dve veci..
nedavno som sa zamyslal nad takou istou otazkou, ale ani za nic som nevedel prijst na odpoved takze ak mi niekto da prijatelnu odpoved, tak mu budem nesmierne vdacny
Učia, prednášajú, vydávajú publikácie a tak ďalej. Ono nie každý je technicky nadaný a keď aj napriek tomu, vedia čo chcú robiť a niečo ich baví, tak je fajn, keď si za tým idú - možno nebudú priebojníci a nebudú mať miliony na účte ale stále môžu byť úspešnejší ako niekto, kto pracuje s počítačom. A myslím, že práca s ľuďmi a celkovo niečim živým človeka aj viac obohatí.
Nie je absolvent humanitného odboru ako absolvent humanitného odboru.
@nikisweet dokaziť si život filozofickou fakultou? a čím mi zničí život to že idem na filozofickú fakultu na ruštinu? jazyky sa chytiť nedajú a predsa sú dôležité
@nikisweet možno... ale ako by mi to malo vyslovene zničiť život? obohatí mi to o znalosť min. 2 jazykov, zlepším si angličtinu, mám to zamerané aj na ekonomickú oblasť.... a sš mám ekonomického zamerania.... čo mi bráni robiť recepčnú a potom sa vypracovať k nejakej manažérskej pozícií napr.
strašne úzkoprso sa na to dívate ludia... ako keby nezáležalo aký sú tí ludia... ak je človek priebojný, vie čo chce, vie sa predať tak sa dokáže uplatniť a byť spoko a dokonca aj robiť čo ho baví...
@luc.ka filozofia je krásna vec ktorá nás ženie v pred a ti to nazveš plná huba rečí ? tvoja duševná vyspelosť je asi niekde medzi opicami a mimochodom keby nebolo filozofie nesedíš teraz pri počítači ale ješ banány
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
a prázdnu peňaženku.
No, tak to má docela smelé plány.
Učia, prednášajú, vydávajú publikácie a tak ďalej. Ono nie každý je technicky nadaný a keď aj napriek tomu, vedia čo chcú robiť a niečo ich baví, tak je fajn, keď si za tým idú - možno nebudú priebojníci a nebudú mať miliony na účte ale stále môžu byť úspešnejší ako niekto, kto pracuje s počítačom. A myslím, že práca s ľuďmi a celkovo niečim živým človeka aj viac obohatí.
Nie je absolvent humanitného odboru ako absolvent humanitného odboru.
strašne úzkoprso sa na to dívate ludia... ako keby nezáležalo aký sú tí ludia... ak je človek priebojný, vie čo chce, vie sa predať tak sa dokáže uplatniť a byť spoko a dokonca aj robiť čo ho baví...
ale jak poznam tychto studentov, mavaju zvacsa fakt plnu hubu reci a oralizovat o gyci alebo prde dokazu aj tyzden
Dovoľ mi zasmiať sa
Keď už, za krásne považujem umenie a estetiku, a banány. Banány sú super.