do kelu,chcela som tam napisat ovela viac,omylom somt o uz dala sem ...tak dopisem zvysok...som tretiacka an strednej skole a dost sa zaujimam o studium na univerzite alebo college v usa.velmi by mi pomohlo ak by bol niekto ochotny poradit mi nieco co sa tyka administrativnych veci,o tom ako to tam chodi,aku skolu si vybrat,ci je dobra volba rozhodnut sa pre taketo studium.konkretne by som chcela studovat business,management,ekonomiu...dufam ze sa najde niekto ochotny,velmi by mi to pomohl ...na nete som hladala a hladala ale predsa len by mi pomohol nazor slovenskeho studenta ..dakujem
Že niesi dosť múdra a ani bohatá Je tu niekoľko sůkromných škol po absolvovaní ktorých dostaneš americký diplom napr. University of New York in Prague. » www.unyp.cz školné tam stojí ročne asi 168000 CZK, čo je v porovnaní s americkými univerzitami ešte málo...
tu skolu v prahe som uz pozerala,tu si nechavam do zalohy .ja uz som si viacmenej vybrala niekolko skol,akurat sa absolutne nevyznam v ich strankach,v tom ze ake papierovacky musim spravit,ked im pisem mail tak oni ani nevedia kde slovensko je a absolutne nechapu co od nich chcem kedze nas skolsky system im je uplne cudzi .preto by som potrebovala poradit od niekoho kto to ma uz za sebou:/
Nešiel by som na výšku do USA, tam učia iba málo z toho čo na Slovensku alebo v Čechách, v Európe máme tie najlepšie a najkvalitnejšie vysoké školy na svete, btw ak tam chceš ísť kvôli jazyku, skús výmenné pobyty.
ja som tiež chcela ísť úplne najprv do Ameriky, ale povedala som si úprimne že na to nemám dosť money, tak sa chystám do anglicka... tam má diplom tiež veľkú hodnotu a stojí to o dosť menej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a kamoska zacala v nemecku studovat nieco s ekonomikou a na rok isla do ameriky,asi new york,ale to len na staz.