Máte niekto skúsenosti alebo nejaké informácie od niekoho kto tam študuje/študoval? Mám plynulú nemčinu tak zvažujem aj túto možnosť...na ich stránke je veľa informácii ale ja by som predsa rada mala nejaké aj od ľudí o tom ako to tam funguje a či je to s
no už len keď prejdeš prijímačkami tak ti zatlieskam... kamarátka tam bola a s ňou ďalších cca 2000 ľudí... nehovoriac o tom že rakušanov uprednostňovali... držím palce
No príjimačky sa tam skutočne ani velmi nerobia len na pár odborov ako medina alebo zurnalistika a nutricny poradca ....Mám rakuske obcianstvo, ale zakladnu aj strednu som si odchodila na SVK ako povedala @astaroth prave preto ze mi rakusania pridu chladní a odmerani a ja sa citim ako slovenka ...ale na vysoku sa chcem vzchopit a využiť to ze to obcianstvo mam lebo doteraz mi bolo na dve veci ..a odbor este nemam pevne urcený..ale humanitný smer urcite. @neutralnothing ty tam studujes?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
s prechádzaním skúškami to už bude ťažšie (ale závisí od odboru). ja som tam nešla preto, že Rakúšania pripadajú nepriateľskí/chladní/odmeraní