u nás v rodine som čierna ovca druhý stupeň som nedokončila medzi samými Mgr. a Ing. alebo dokonca máme aj Mgr. Ing. a MUDr. ... najviac sa bavím na tom, keď sa niekto do mňa obuje, že som mala výšku dokončiť, pritom nikto sólo Mgr. a sólo Ing. nerobí vo svojom odbore
obaja rodičia vyštudovali VŠ a obaja robia v tom odbore čo študovali a nebola by ich práca možná bez VŠ. (čiže tuto troška opak ako @5 možno aj preto úplne od malička sa rátalo s tým, že pôjdem na VŠ a som rada, že som tam. jednoducho si myslím, že to nie je zbytočné a nepáči sa mi dnešná móda "ani Steve Jobs nemal VŠ a kam to dotiahol, tak ani ja nemusím" a podobne
VS som uz dostudoval (Ing.), druhy krat by som nestudoval lebo myslim ze to bola skor strata casu, a preto budem rad ked raz moje deti sa rozhodnu nestudovat na VS, ak budu chciet nebudem branit, ale budem rad ked pochopia ze uspesnost cloveka neurcuje dosiahnute vzdelanie...a predovsetkym zachvilu bude mat titul taka hromada ludi ze nebudu mat ziadnu cenu...
cela rodina ma VS vratane ujov, tiet, krstnej , dedka atd no a ja momentalne nestudujem lebo som cierna ovca, ale od buduceho roka dufam budem, tento mi to bohuzial nevyslo tam kam chcem a povedala som si, ze inde nenastupim a nebudem stracat cas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
vsetci u nas maju vs a polka zahranicne
a co hovoria na tvoje rozhodnutie? nenutia ta ist studovat?
a to vies tak dopredu?