Celkom by ma zaujímal váš názor. Ak môžete, napíšte čo bolo na vašej stužkovej úplne top, aký ste boli kolektív, ako ste si to užili, nejaké trapasy,..Vďaka.
čo ja viem, ako bolo to veľmi pekné, všetci sme boli takí pekní, síce aj tam sme sa trošku skupinkovali (ako stále), ale celkovo to bol pekný zážitok, ale zas asi až nie taký, že najkrajší deň života veľmi rýchlo to zbehlo a celá som sa roztiekla
tiez sme mali triedu na skupinky, a hadali sa baby trochu kvoli stuzkovej, ale podla mojho dopadla slusne, len baby mali vyhrady, sam som mal s vystupovanim tremu, hoc nic az tak hrozne to nebolo.
Naša Stužková bola úplne top, najlepší zážitok zo strednej čo sa týka triednych záležitostí.. Pred ňou sme sa hádali jak psi (dobre ja som sa hádala nadávali sme si navzájom že nemáme vkus a tak, ale zas program sme nacvičovali celé mesiace chodili sme po škole do fóra mladých a tak.. no a pár dní pred sme sa nejak spojili všetci a bolo to super, všetko sme si chystali sami od výzdoby, cez kvety, prestieranie a tak.. no a ten večer bol úplne super, strašne sme si to užili všetci a bavili sme sa, všetko nám vyšlo ako sme chceli a tak všetci máme super spomienky, každému sa páčilo a nevymenila by som to za nejaký výlet nikdy, to sa nedá porovnať.. Trapasov bolo niekoľko, ale tak už sa na tom smejeme pripájam video! » vimeo.com/123717760...
Neviem, či nezabudnuteľný, aj keď zatiaľ si ju pamätám no išli sme na ňu iba polka triedy, to už by mi bolo aj trápne neísť... program v pohode, potom zábava - nič pre mňa. venovala som sa frajerovi a malej sestre, kvôli čomu sa potom o mne kolovalo, vraj som si to "rozdala s mojim frajerom na záchodoch", ale neriešim. Spolužiačkini rodičia na stužkovej videli prvýkrát jej frajera a zahlásili: " neželáme si, aby priateľ našej dcéry bol od nej nižší".
A ešte tam jednu spolužiačku požiadal o ruku opitý frajer. Povedala áno, ale následne potom, keď sa jej na to pýtali, tak to zahmlievala, vraj nie sú zasnúbení...
aj naša stužkova bola podľa mňa užasna, rada budem na ňu spominať..aj na nacviky, ked sme behali v baletkovskych sukniach po škole a ked sme nacvičovali gaudeamus a hovorili si: "toto nedame," lebo sme spievali trochu falošne..a na stužkovej uplne super pre mňa jeden z tych najlepšich dni na strednej
Stale si držim nazor že stužkova je zbytočne preceňovaná debilina. Proste vadilo mi tam asi uplne všetko, hlavne teda preto, že som mala v tiede jedinú normalnu kamku a ostatne spolužiačky som moc nemusela (nežne povedané). A celkovo proste nie som fanúšik hentakej strojenej nóbl zábavy. Furt som bola v krči a chcela som utiecť.
predrazena kravina
mala som otrasny kolektiv a stuzkova pre mna neprichadzala do uvahy lebo som nevidela zmysel ist niekam kde nechcem byt s ludmi ktorych nemam rada a s ktorymi sa nerozpravam a este tam tahat aj nejake publikum. a som velmi rada ze som nebola.
za tie peniaze co by ma vysla stuzkova som isla na 5 dni niekam kam som ist chcela a uzila som si to ovela viacej ako hentaku traposinu
bola som ukrátená od všetkých tých siahodlhých príhovorov, keďže som dvakrát odpadla a "preležala" som ich na gauči, takže do polnoci mi to ubehlo celkom rýchlo, a potom voľná zábava taktiež, ale žeby to bolo nejaké mega nezabudnuteľné, to sa nedá povedať
Tak určite je to nezabudnuteľné. Stužkovú zažijeme len raz za život. Myslíte, že ja ako totálny introvert, čo si za 8 rokov nedokázal poriadne nájsť v triede ani kamarátov a celú stužkovú prežil prakticky úplne sám, si to nejak extra užil? Nie Ale tak nejak sa mi zdá, že je to udalosť, ktorej by sme sa nemali len tak bezmyšlienkovite vzdať len preto, že to nie je nič moc pre nás.
Jediná z triedy som nechcela ísť, som bola vyvrheľ. Ale triedneho som mala rada a ma veľmi prosil, nech idem, lebo každý šiel, ta som šla. A ľutujem to, za tie love som mohla mať toľko šiat a lístkov na koncerty. .. Som sa tešila len nato, jak si vypijem. ... Jááááj, staré časy. som rada, že už nestretávam tých ľudí.
Trochu oneskorene, ale predsa. Vďaka za všetky názory, bolo to zaujímavé takto s odstupom času prečítať všetky naraz. Snáď sa teda nejak rozhodnem. @Foxylady@Kaylee ja sa úplne vidím vo vašich vyjadreniach @Zrkadlovka@Sypomka Ideme? Nejdeme? @Adka25 partia nič moc, váham, 3 roky som hrala formu, že jasné idem..ale...fakt sa mi tam stráca zmysel, platiť 400€ (jasné, so šatami) za deň, s ľuďmi, s ktorými som nikdy nemala dobré vzťahy a dúfať, že sa to do štvrtáka zmení je podľa mňa márne.
@zmia29 pokial si to tam neuzijes tak tam rozhodne nechod. lacne to zrovna neni a je to fakt zbytocnost. o nic neprides. maximalne fakt o hadky kto co znicil a ako sa idu nahradzat skody to bola tema maturitneho rocnika
mna aj rodicia tlacili ale ak nechces nechod. mna by ovela viac srala nejaka zla spomienka na stuzkovu a dobru si neviem predstavit co by sa tam muselo stat asi by sa to muselo zrusit aby som mala super spomienku a takto mam super spomienku na veci ktore som robit chcela a nie na debilnu stuzkovu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» vimeo.com/123717760...
A ešte tam jednu spolužiačku požiadal o ruku opitý frajer. Povedala áno, ale následne potom, keď sa jej na to pýtali, tak to zahmlievala, vraj nie sú zasnúbení...
My sme vždy boli extrémisti
mala som otrasny kolektiv a stuzkova pre mna neprichadzala do uvahy lebo som nevidela zmysel ist niekam kde nechcem byt s ludmi ktorych nemam rada a s ktorymi sa nerozpravam a este tam tahat aj nejake publikum. a som velmi rada ze som nebola.
za tie peniaze co by ma vysla stuzkova som isla na 5 dni niekam kam som ist chcela a uzila som si to ovela viacej ako hentaku traposinu
mohla som si za tie peniaze kúpiť niečo pekné
@Foxylady @Kaylee ja sa úplne vidím vo vašich vyjadreniach
@Zrkadlovka @Sypomka Ideme? Nejdeme?
@Adka25 partia nič moc, váham, 3 roky som hrala formu, že jasné idem..ale...fakt sa mi tam stráca zmysel, platiť 400€ (jasné, so šatami) za deň, s ľuďmi, s ktorými som nikdy nemala dobré vzťahy a dúfať, že sa to do štvrtáka zmení je podľa mňa márne.
mna aj rodicia tlacili ale ak nechces nechod. mna by ovela viac srala nejaka zla spomienka na stuzkovu a dobru si neviem predstavit co by sa tam muselo stat asi by sa to muselo zrusit aby som mala super spomienku a takto mam super spomienku na veci ktore som robit chcela a nie na debilnu stuzkovu