Máme v triede taký problém, a keďže som predseda, čaká sa, že prídem s riešením Ide o to: máme v triede sestry, čiže na stužkovú prídu iba s dvomi, nie štyrmi rodičmi, a teraz keď sa skladáme každý z nás po 50 € v každý polrok, chcela by som vedieť, či
múdri sa ozvali Veď predsa keď sa skladajú naraz aj na jedlo aj na sálu výzdobu mal by dať každý rovnako.Podľa mňa by bolo fajn keby dávali normálne 50 E a pred stužkovou keď budete vedieť koľko presne vedieť koľko stojí jedlo pre 2 vrátite im to stuck_out_tongue:red stužkovou budu itak najstastnejsie keď sa im prachy vrátia lebo každá baba si toho potrebuje dosť kúpiť
Alebo nech sa skladajú po tých 35-40 eur a ako hovorí @sponkabob - tak keď sa zistia tie porcie, buď doplatia alebo sa im vratí. Ale keď sa ti s tým nechce veľmi patlať, nech platia po 50eur sa im potom vratia zvyšné na konci
Ja neviem, my sme sa skladali na poslednú chvíľu a už sme mali všetko rozpočítané Ale je asi lepšie aby sa skladali po 50 eur a potom by sa vrátilo, lepšie ako keby mali týždeň pred stužkovou vysoliť ďalších 100 eur, lebo dali málo
Nevymýšľajte, nech sa to urobí ako v @7 -> nech zaplatia každá plnú sumu a keď potom po rozrátaní budete vedieť koľko boli výdavky na tých dvoch rodičov, tak potom sa im tá určitá čiastka vráti..
podľa mňa by mali zaplatiť normálne, veď pokiaľ viem skladá sa aj na poháre, na tortu, stužky a všetky tie chujoviny okolo toho..a potom sa im vráti keď si to po stužkovej rozrátate, že dostanú akoby za dvoch rodičov naspäť..
keby si pozvu okrem rodicov, dalsich dvohc ludi, napr kazda frajera, ale ja som mala sestru s frajerom a aj starku, tak by sa to riesilo najlahsie ale idealne, vratit po vyuctovani peniaze v hodnote vecere, resp teda dvoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nie, ved tak im odpocitajte jedlo, a mozno dajakych 10 evry, ze alkohol a tie medovniky a podobne
(stužková.. teším sa až sa idem zgrcať