ale ja som si na moju vybrala aj tak take ze budem ako hlupak lebo nepreferujem sukne s obvodom 2m vystuzene dratmi a nainstalovanymi klietkami odkial budu vylietat biele holubice
@nicolkaa tie druhe su krasne som aj ja ppozerala ale na prsia by mi boli male
a uz si si tie cierne objednala??? lebo ja straaaasne chcem » www.topshop.com/webapp/wcs/stor... tieto.. ale kazdy mi na nich hovoir, ze to su ak pre mortisu a voebc sa na stuzkovu nehodia..
@gabrissska tie su tiez nadherne. a hej tie druhe si aj ja bojim objednat, lebo pas mam uzky ale prsia 5ky idem v piatok do prahy tak si tam nejake skusim pozriet, radsej by som si vyskusala najprv :x ale ked nenajdem, tak si objednam tie cierne, dam ti vediet potom jak to prebehlo a modre su tam podobne, tie chcem velmi na vianoce » www.topshop.com/webapp/wcs/stor... to som chcela povodne na stuzkovu, strasne sa mi pacia, ale kazdy ma zrusil, ze to je uplne nevhodne -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
odtiaľto mala kamarátka
princessdress.cz
zaira.sk
ale ja som si na moju vybrala aj tak take ze budem ako hlupak lebo nepreferujem sukne s obvodom 2m vystuzene dratmi a nainstalovanymi klietkami odkial budu vylietat biele holubice
(ja mám krátke,jednoduché čierno-biele...)
tieto zatial
a aj tieto su pekne v oboch farbach
» www.topshop.com/webapp/wcs/stor...
a uz si si tie cierne objednala??? lebo ja straaaasne chcem » www.topshop.com/webapp/wcs/stor... tieto.. ale kazdy mi na nich hovoir, ze to su ak pre mortisu a voebc sa na stuzkovu nehodia..
no ja mam celkovo velke vsetko taze ale myslim, ze saty ktore su aj kus ze elasticke by mi boli celkom dobre ..
» www.oodji.com/en/collections/... super su