Baby aké ste mali šaty a účes na stužkovej? Som dosť nízka mám 162cm a neviem aké šaty či dlhé či krátke aby som nevyzerala jak duch , dám si podpätky ale celú noc v nich nebudem , ale chcea by som aj krátke šaty a zoberiem si balerínky ako ste to vy
Keďže si nízka tak určite zvoľ radšej kratšie šaty poprípade vpredu krátke a vzadu dlhé. Tento štýl je veľmi pekný. Ja som mala topánočky na opätku a potom som sa prezula, keď bolo po oficialitách
mala som červené čaty po zem na jedno rameno a topánky na asi 8cm opatku, neskor som si prezula skoro taky isty opatok ale pohodlnejsie. co sa tyka ucesu nic zlozite, trochu pozopinane a urobene vlnky
úzke, čierne, dlhé
a mala som vysoké topánky... ale také pohodlné, ktoré som si nemusela prezúvať potom...
účes som mala úplne jednoduchý, neznášam sedenie u kaderníčky...
ja som ani nemusela mat dlhe saty aby som vyzerala jak pica ovela horsia ako tuto silence, mali sme stuzkovu spolu
mala som ZLTE kratke saty z ebayu ktore vyzerali ako od vietnamca a uplne najhorsie vlasy ever, poziadavku vyzehlit a nevypinat si kadernicka vysvetlila tak, ze mi ma vlasy natocit a zopnut hore na jednej strane a namalovana som bola ako keby som mala dva monokle. asi tak no
nie je to pravda, že nízke dievčatá musia mať krátke šaty O.o len si neber také tortičkovské, ale skôr také padavé a bude to ok..
ja budem mať dlhé biele tyrkysové, opätky ale také mierne tak max 7 cm, a vlasy ešte presne neviem ale chcela by som nejaký retro účes vypnutý
Ja mam 163 cm a kúpila som si dlhé padavé šaty. Krátke by som si na stužkovú neobliekla aj ked spoluziacka má okolo 150cm možno aj menej a dava si dlhe saty, tak som zvedava
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
a mala som vysoké topánky... ale také pohodlné, ktoré som si nemusela prezúvať potom...
účes som mala úplne jednoduchý, neznášam sedenie u kaderníčky...
ja som ani nemusela mat dlhe saty aby som vyzerala jak pica ovela horsia ako tuto silence, mali sme stuzkovu spolu
mala som ZLTE kratke saty z ebayu ktore vyzerali ako od vietnamca a uplne najhorsie vlasy ever, poziadavku vyzehlit a nevypinat si kadernicka vysvetlila tak, ze mi ma vlasy natocit a zopnut hore na jednej strane a namalovana som bola ako keby som mala dva monokle. asi tak no
ja budem mať dlhé biele tyrkysové, opätky ale také mierne tak max 7 cm, a vlasy ešte presne neviem ale chcela by som nejaký retro účes vypnutý