Ake skusenosti mate s alkoholom na stuzkovej?Pretoze ja zo spoluziakmi planujeme ze sa na stuzkovej dame dole..je bezne ked je niekto na stuzkovej totalne ozraty?
na stuzkovej som zamerne vela nepila, aby som si to na druhy den vsetko pamatala a zabavila som sa aj bez alkoholu nehorazne skvele! ale na nasej stuzkovej sa diali rozne veci suvisiace s alkholom spoluziaci nim veru nesetrili...
@exonr u nas to bolo v pohode, ty co chceli lietali ako lietadlo, kamos daval na parkete gitarove solo na kolenach a tak ale aj keby nie, je to tvoja stuzkova, rob si co chces
@owad aj ja som bola na stuzkovej chora ale nastastie nie na antibiotikach.. ale som kaslala ako hrom a nevedela som miestami dychat tak ked ma nesnimala kamera, a bol nejaky potlesk tak som zakaslala a dala som si tictac
my ideme mat stuzkovu teraz v novembri ale schlastat sa tam nemienim..je to total pod uroven a s kamoskami sa dokazeme zabavt aj bez chlastu...ale jasne, teraz je to kúl tak rob ako uznas za vhodne...aby si nahodou nebol vyluceny z kolektivu ako jediny abstinent
ojojojjjj tak ja som to síce až tak neplánovala, ale tak Čas stužky o polnoci som si nepamätala ked som šla zapáliť sviečku ta sa mi to vôbec nedarilo a nakoniec som tam ten zapaľovač len tak hodila a sviečka sa zázrakom rozhorela a ešte mi hovorila spolužiačka, že som o druhej ráno došla za ňou že: ,,UZ BOLA POLNOC??,, a ona ze: ,, HEJ UZ DAVNO ,, a ja ze ,, TAK JE DOBRE ,,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale niektorí moji spolužiaci a spolužiačky sa "občerstvovali" už pred začiatkom.
No a dopadlo to tak,že jedna spolužiačka sa už na začiatku zriadila tak,že hodila v šatni. A keď si šla k riaditeľke po stužku,tak šla po sínusoide.
Dokonca keď čakala,kým ju riaditeľka vyzve,aby si prebrala stužku nemohla stáť sama.
Ale väčšina nepila vôbec alebo len veľmi málo.
Ty sa určite nedávaj dole,pretože ak spravíš faux pas,tak ti to profesori neskôr zrátajú.
Väčšina alkoholu sa odložila na dozvuky.Ale na tých som nebol.
@exonr u nas to bolo v pohode, ty co chceli lietali ako lietadlo, kamos daval na parkete gitarove solo na kolenach a tak ale aj keby nie, je to tvoja stuzkova, rob si co chces
a vy nemávate po stužkovej dozvuky ? že celá trieda ide na chatu atď ? tam sa potom opi