ja som nechcela. a nakoniec som sla. (bola som prinutena okolnostami -> pravdepodobne si aj tvoja babka bude mysliet, ze si divna. moja si to myslela)
nebolo to zle, ale ani nic super.
jeden vecer prezijes. aspon sa najes. trochu silene pousmievas. ked nechces tancovat, pojdes dozadu (kde sa asi bude na 90% pit). teoreticky sa tak da stravit cely vecer. alebo stale mozes ist s tymi co idu von sa vyvetrat.
Ja som chcela, a nešla som. (moja trieda mi zakázala), ale v každom prípade, ja som nešla hlavne preto, lebo to bolo predražené. Normálni ľudia chápu, že nie každý má na to, aby vyhodil 6 tisíc za jeden sprostý večer. Iný začnú vyhlasovať, že keďže bývam vo veľkom dome, som prachatá a klamem, a teda, prečo by som mala na stužkovej byť, keď aj tak tam nikomu chýbať nebudem....
Tož nebola som, po stužkovej sa všetci tvárili akože nič. Pozrela som si DVD, vôbec mi nechýba to, čo sa tam dialo, im tiež vlbec nevadilo, že som tam nebola.. Prežila som svoju stužkovú v spoločnosti tisíckrát lepších ľudí, a som rada, že to bolo tak, ako bolo.
a zazila si uz nejaku taku udalost ? myslim, ze stuzkova je prvy tvoj ples.. ja osobne si ju chcem este zopakovat ale kazdy sme iny..a ak ti tam ma byt zle, tak radsej nechod
Ani ja tam nechcem ísť.. V triede nás je 27 a každý rok sa skladáme po 100€.. :/ Toľké peniaze... Aj tak si myslím, že sa tam budem nudiť... Nebaví ma to proste...
ja som chcela ísť, u nás sa "kolektív" nevedel dohodnúť 90% ľudí povedalo, že pôjde, keď pôjde väčšina na 100%
nakoniec sme mali, bol to pekný večer, nebolo to ani nejak predražené
a na tých, čo nešli to bolo vidno, že to ľutovali, aspoň väčšina a na tí, čo najskôr nechceli a potom sa na poslednú chvíľu rozhodli, že idú si to nevedeli vynachváliť
@luthien No práveže nemám dobrý kolektív.. Mám úprimne rada možno tak 6 ľudí z našej triedy. A tiež si myslím, že sa to za tie peniaze nestojí... No moja rodina ma nevydiera, ale bojím sa, aby ma nevydierali spolužiaci alebo triedna.
@somslvka absolutne netuším... Ktosi vravel že v ZA v nejakom hoteli.. Ale dosť pochybujem.. Nakoniec skončíme niekde v Korni alebo kde Akože ja to neriešim.. nech si to vybavia oni medzi sebou ja sa nejako prisposobím.. ae tých 100 sa mi zdá fakt veľa...
@mimi98 tak bol vyvijany nepriamy natlak (jak som uz hovorila) babkou a tetkami. mamke to bolo jedno. a potom spoluziaci (teda spoluziacky) vsetci boli taki tesivi. ani nepredpokladali, ze dakto nepojde. a mam ich rada. sme dobry kolektiv. nechcela som ich sklamat. mozno by si trosku poohovarali, keby som nesla (resp. by posmesne krutili hlavami) a to ja som nechcela. nebola som zas az tak proti. povodne som chcela dovolenku. a ta spina triedna nam to zakazala.
ako hovorim. nelutujem, ale druhykraty by som uz nesla.
myslim, ze pokial nemas nejaku obrovsku fobiu a odpor, tak tam chod.
(video zo stuzkovej som nevidela ani raz a to si ani nepozriem urcite nikdy)
@etelnair No veď práve, máme ju v novembri, takže to nie je o lúčení, ale len hlúpa formalita, podľa mňa... Rozlúčka s piatakmi býva až v máji, keď sa odovzdávajú maturitné vysvedčenia.
myslím, že tvoja účasť či neúčasť nejak tragicky neovplyvní mienku okolia o tebe. ja som išla (peniaze sme zbierali 4 roky a nedali sa vrátiť) a tak či tak si mysleli, že som čudná
neznamenalo to pre mňa nič, nemám rada podobné ceremónie.
ja som nechcela ísť. nakoniec som šla a neľutujem. po rokoch sú to skvelé spomienky. a to som sa z 30 ľudí do tej doby rozprávala s 5 timi. vezmi si kamoša, kamošku a bude to.
Stužková bola nehorázne super ! Sú to krásne spomienky do budúcnosti, neviem prečo tam nechceš ísť. Ako kolektív zabudnete na všetky nezhody či problémy medzi sebou.
inak @cocca-colla má pravdu, my sme pred stužkovou a ani po nej neboli vôbec kolektív a väčšina sa medzi sebou vôbec nemusela, ale na stužkovej sme boli taký kolektív ako nikdy v živote, až sme sa sami čudovali ako sme sa vedeli dohodnúť na všetkom a prežiť to spolu
Akože, môže ti byť jedno, čo si o tebe myslia ostatní, nie? Ak si myslíš, že by to boli fakt vyhodené peniaze a nudila by si sa tam, neužila by si si to a podobne, tak tam nechoď. Nechoď tam len preto, že sa to "patrí" alebo tak.
Ja všetky takéto akcie z duše neznášam. Šaty, hudba, veľa ľudí - to nie je nič pre mňa. A donedávna som bola aj napevno rozhodnutá nikam neísť. Ale keďže v našej triede je len nepatrné množstvo dievčat a keď si predstavím našich chalanov ako súčasť programu, učiteľov, rôzne serepetičky typické pre to a tiež aj proste to všetko ostatné, o čo by som prišla, tak tomu dávam čím ďalej tým väčšiu nádej...
podľa mňa je to obyčajná roztopašnosť že "ja nejdem"...nikto ti tam z nosa neodkusne a v živote budeš musieť prežiť horšie veci. No ak tam nechceš aj tak ísť je to tvoja vec...a vôbec sa netráp tým čo si myslia ostatní
Ja neviem ...to je STUŽKOVÁ ...jediný krát v živote ...niečo ako prijatie medzi "dospelých " ...každopádne je to udalosť na ktorú by sa mal každý tešiť a nie ísť nasilu ...
cojaviem? vela ludi vravi,ze je to nieco uzasne,ale ja nemam ten pocit...proste prisli sme tam,celkom slusne sa zabavili,najedli,pokecali,potancovali,spoznal som rodicov niektorych spoluziakov...bol som spokojny,ale nesuhlasim s tym,ze je to nieco UPLNE uzasne...podla mna nezabudnutelny a rozhodne lepsi zazitok by bol,keby sla cela trieda niekde ku moru do luxusnejsieho hotela...najest sa tam da takisto,diskoteky su tam tiez a zabavy by tam bolo omnoho viac a ostuzkovat sa mozeme aj sami a celkovo by to bolo omnoho lepsie(predsa len na stuzkovej sa kazdy musel vacsinou venovat partnerovi atd...a takto by sme sa venovali viacej spoluziakom)...predsa len more je more...ale na stuzkovu chod...ako pisala @mia246 "jediny krat v zivote" ...ja som len uvazoval,ze ta stuzkova by mohla byt aj na inom mieste(hoci bez rodicov a ostatnych,lebo by sa to predrazilo),nie ako je vo zvyku...
čudáčka budeš... ale si myslím že je dôležitejšie čo chceš ty a nie to čo chcú ostatní
ja som na svoju nechcela ísť, nakoniec som išla lebo nikto nemal odvahu moderovať (ach)..ale keby som mala znova možnosť rozhodnutia tak určite ostanem doma.... zbytočne vyhodené peniaze....
@onetouch tak ako rozhodne je to nemalý výdavok ...aj nám navrhovali ísť k moru radšej za tie peniaze ...ale ja si myslím ,že stužková je niečo ako tradícia...nemá sa v nej hľadať nejaký hlboký zmysel ...proste sa to tak robí a malo by to tak aj ostať
myslim, ze budu. pozri, je to len par hodin, to prezijes ani nevies ako ja som sa na tu svoju tesila, bola fajn, ale keby som na nej nebola, o nic uzasne by som neprisla. ale isla by som znova len preto, ze keby som nebola, bolo by mi to potom luto.
ani ja nechcem ísť :/ ... som v triede outsider, nikto so mnou nekomunikuje pravdupovediac a rodičia ma nútia :/ .. plno kešov na to ide a teraz kvoli tomu nemôžem mať iné veci, čo by som mala radšej ... aj tak to bude na hovno, ale tak čo už ... keď nechceš ísť, nechoď , ja keby som nemusela, tiež nejdem ...
budu si to mysliet, zvlast ak budes jedina z triedy...
ja som nebol na stuzkovej a dodnes to nelutujem, uplne som rad...na taku blbost tolke prachy minut, to nepochopim. Ale pravda je taka, ze nas sa s takymto nazorom v triede naslo viac, takze sa mi lahsie vzpieralo tomu, keby som bol jediny, co by nechcel ist, asi by som podlahol tlaku ostatnych a isiel...a nevravim, ze by som sa tam nezabavil napokon...zabavil by som sa isto, ale proste nelutujem, ze som nebol
ja som si prvé tri roky hovorila,že nejde nejdem,opatky,šaty,prijebaný program. nakoniev sme boli super kolektív,najebali sa jak činky a v programe som spievala,tancovala,moderovala...všetko som chcela robiť. super spomienky/nespomienky....ach....ale som už stará....
@kokosovyorech spoluziacka bola na stuzkovej s rozstrielanou rukou s trciacimi kovmi z obvazu zmlomena ruka cloveka nezastavi
@mimi98 a mas nejaky iny dovod preco tam nechces ist, ako to, ze taketo udalosti neznasas? A btw, ako vies, ze neznasas stuzkovu, ked si ju este nemala?
pokiaľ máš dobrý kolektív v škole stužková je super, si na plese so všetkými kamošmi a ešte aj stredobodom pozornosti mne sa stužková veľmi páčila, len ľutujem že som to trochu dosť prehnala s alkoholom... stres a alkohol dokopy nejdú
to mi pripomína kamarátku, ktorá tiež nešla na našu stuhu... ale my sme ju ostužkovali na dozvukoch
a nemáš pocit, že tam budeš niekomu chýbať? ..stužková je krásna záležitosť a nemyslím, že niekedy niekto oľutoval, že ju zažil.. sú to spomienky na celý život
ja na stužkovú rozhodne idem! máme síce v triede aj pár trubiek, ktoré nemusím, ale na druhú stranu tam mám fakt skvelé kamošky, s ktorými sa chcem vyblázniť a zatancovať...takže tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
ja som nechcela. a nakoniec som sla. (bola som prinutena okolnostami -> pravdepodobne si aj tvoja babka bude mysliet, ze si divna. moja si to myslela)
nebolo to zle, ale ani nic super.
jeden vecer prezijes. aspon sa najes. trochu silene pousmievas. ked nechces tancovat, pojdes dozadu (kde sa asi bude na 90% pit). teoreticky sa tak da stravit cely vecer. alebo stale mozes ist s tymi co idu von sa vyvetrat.
Ja som tam nechcela ísť ani keby čo...
Ale keď som našla tie najdokonalejšie šaty, tak som si povedala, že to bude stáť za to, tým čupkám vypáliť rybník
Tož nebola som, po stužkovej sa všetci tvárili akože nič. Pozrela som si DVD, vôbec mi nechýba to, čo sa tam dialo, im tiež vlbec nevadilo, že som tam nebola.. Prežila som svoju stužkovú v spoločnosti tisíckrát lepších ľudí, a som rada, že to bolo tak, ako bolo.
zase nebolo to take zle, ale taky vyletik za tie peniazky a poriadna luxusna chata by bola rozhodne lepsia ^^
Ja som sla z donutenia... neznasam take udalosti, nechodim na ne, ale ked sa proti tebe postavi cela rodina a vydiera ta, nemas na vyber :/
Sla som, nestalo to za tie nenormalne prachy a hotovo.
Ak mas dobry kolektiv a profakov, ak sa rada bavis tak chod, oplati sa ti Ale inak urcite nie.
Ked si predstavim, co som vsetko za tie prachy mohla mat...
Nehovorim, ze moja stuzkova bola katastrofa, ale nedokazem si predstavit AKA by musela byt stuzkova, aby sa za tie prachy oplatila...
@delpurr Keď tam nechceš ísť, tak ťa k tomu nemôže nikto prinútiť, či?
@soraya OMG, to musí byť kruté-mať takých spolužiakov.
nakoniec sme mali, bol to pekný večer, nebolo to ani nejak predražené
a na tých, čo nešli to bolo vidno, že to ľutovali, aspoň väčšina a na tí, čo najskôr nechceli a potom sa na poslednú chvíľu rozhodli, že idú si to nevedeli vynachváliť
ako hovorim. nelutujem, ale druhykraty by som uz nesla.
myslim, ze pokial nemas nejaku obrovsku fobiu a odpor, tak tam chod.
(video zo stuzkovej som nevidela ani raz a to si ani nepozriem urcite nikdy)
@mimi98 chodíš na hotelovku?
neznamenalo to pre mňa nič, nemám rada podobné ceremónie.
aspoň ochor alebo si zlom ruku keď tam nechces isť
U mna to bolo rovnako, par ludi z triedy som mala rada, zvysok ee
mne na tú moju zostali brutálne spomienky a veľmi by som ľutovala keby som na ňu nešla.
všetko si ešte premysli uvidíš, že ti tam bude dobre a budeš spokčo
Ja všetky takéto akcie z duše neznášam. Šaty, hudba, veľa ľudí - to nie je nič pre mňa. A donedávna som bola aj napevno rozhodnutá nikam neísť. Ale keďže v našej triede je len nepatrné množstvo dievčat a keď si predstavím našich chalanov ako súčasť programu, učiteľov, rôzne serepetičky typické pre to a tiež aj proste to všetko ostatné, o čo by som prišla, tak tomu dávam čím ďalej tým väčšiu nádej...
@farfala Súhlasím.
@kokosovyorech Nebudem si predsa kvôli nejakej stužkovej lámať ruku...
ja som na svoju nechcela ísť, nakoniec som išla lebo nikto nemal odvahu moderovať (ach)..ale keby som mala znova možnosť rozhodnutia tak určite ostanem doma.... zbytočne vyhodené peniaze....
môj názor
@mimi98 ale povedal by som že choď..určite to nebude až také zlé...možno sa nakoniec ešte aj lepšie skamarátiš s niekým
ja som nebol na stuzkovej a dodnes to nelutujem, uplne som rad...na taku blbost tolke prachy minut, to nepochopim. Ale pravda je taka, ze nas sa s takymto nazorom v triede naslo viac, takze sa mi lahsie vzpieralo tomu, keby som bol jediny, co by nechcel ist, asi by som podlahol tlaku ostatnych a isiel...a nevravim, ze by som sa tam nezabavil napokon...zabavil by som sa isto, ale proste nelutujem, ze som nebol
@mimi98 a mas nejaky iny dovod preco tam nechces ist, ako to, ze taketo udalosti neznasas? A btw, ako vies, ze neznasas stuzkovu, ked si ju este nemala?
a nemáš pocit, že tam budeš niekomu chýbať? ..stužková je krásna záležitosť a nemyslím, že niekedy niekto oľutoval, že ju zažil.. sú to spomienky na celý život