"dezinformácie" sú v úvodzovkách preto, lebo chápem, že niekto ich môže považovať za jediné skutočné pravdivé informácie na rozdiel od tých mainstreamových "informácií".
@sidious ešte si to premyslím, ale aspoň zatiaľ ako príklad môžu byť napr. vyjadrenia ľudí ako Bukovský (najmä tak mesiac dva dozadu), Peková, Šmucler, Žaloudík... A všetkých ich vášnivých podporovateľov, ktorí tvrdia, že covid je len chrípôčka a vláda sa skrz toto ochorenie snaží ovládať ľudí, nasadzovať im náhubky, čipovať a ovládať ich vakcínami a pod...
Niektoré sú pravdivé... Len treba mať dobrý zdroj a otvorenú mysel Ako príklad môžem uviesť tento môj status, ktorý sa po čase ukázal ako pravdivý. Hlavne, že mi tam niektorí birdzáci písali, aké sú to bullshity a že som len obyčajný kokot » birdz.sk/darksider96/sta...
@darksider96 po 1. ozvalo sa ti tam až 5 birzdákov a ani jeden ti nenapísal že si kok...
po 2. on napísal, že očakával také počty v máji, aj napriek prísnym opatreniam, aké vtedy boli a tie počty sa vtedy nenaplnili.. teraz je úplne iná situácia a ani zdaleka nie sú také prísne opatrenia ako vtedy, keď človek musel ísť napríklad do štátnej karantény po návrate zo zahraničia
@sasi2680 Akože sa nenaplnili? Akože sa nezvýšil počet infikovaných alebo čo? Hmm, to boli len približné / hypotetické očakávane počty a neber to doslovne. A túto inú situáciu už bral do úvahy zas inde. Ale tvoja snaha sa cení Chlorofyl to v tom statuse pekne vystihol
nie, nebavi ma to sledovat, mam svoj nazor, nepotrebujem inych o tom presviedcat, necitam radsej diskusie pod clankami na super sk weboch .. dnes som pocul, ze 85% ludi je bez priznakov, true or false, veci to zasadne aktualne nezmeni ... i ked viac nakazenych = viac ludi co maju potrebu upozornovat na seba, ze sa nakazili, smutne
Na jednej strane ma to štve a na druhej mám tendenciu to sama trochu "zľahčovať". Viem mätúce ale uvediem príklady:
Spolubývajúca bola pred 3 týždňami chorá, kašlala jak blázon, teploty mala, nemala chuť ani čuch ale pretože ona neuznáva lekárov a lieky odmietla ísť k lekárovi a bolo jej jedno, že žije v spoločnej domácnosti so mnou. Ona sa proste lieči zázvorovým čajom. Chodila do práce medzi ľudí a ešte je aj presne ten typ, že nosí rúšku pod nosom v MHD. TOTO MA ŠTVE, takýto prístup.
Ale... pravidlo čo bolo, že som v reštaurácií a počas konzumácie nemusím mať rúško ale ak si na 3 minúty oddychujem od jedla a už ma príde čašník buzerovať, prečo nemám rúško, to mi príde ako nonsens. Kurva keby mám tú koronu tak počas tej konzumácie nakazím tak či tak ľudí.
Musím sa priznať, že stále beriem koronu len ako ťažsiu chrípku, ale zase si na druhej strane uvedomujem, že ak by to vážne postihlo niekoho môjho blízkeho, už by to pre mňa sranda nebola. To čo robím ja je, že dodržujem nariadenia, dezinfikujem si ruky a nosím rúško. Ale odstupy nedodržiavam keď ho mám na sebe a ani nebuzerujem ostatných aby robili niečo čo sami nechcú.
drahá, viem, že ma nemáš rada, ale ponúkam ti dokument, z ktorého je zjavne ako to všetko bolo pri zrode vírusu, svedectvo vidáva doktorka....., ktorá bola pri zrode...
stránka infovojny nech ťa nezarazí, oni to zverejnili na Slovensku... » www.infovojna.sk/article/video-p...
Ano stve, lebo pokym niekomu neochorie rodic, babka, sestra a ledva doma zije a vola vam ako mu je zlr a je uz 3 tyzdnr doma, tak to vsrtci zlahcuju. Nue, nue je ti chripocka, treba nosit rusko, umyt si rucky a nestretavat sa s vela ludmi.... Ked ti je chripocka tak 10x horsia, plus neviete dokedy budete foma zavreti. Cize z vlastnej skusenosti, ano serie ma to a ked si clovek nie je ochotny dat rusko tak ja neviem us...
@sidious príklad? to asi žiješ vo vákuu ked si musíš pýtať príklad. No máme tu zaujímavých týpkov čo veria, že koronavírus vôbec neexistuje. Tí sa delia na takých, ktorí si myslia že ide čisto o mediálnu záležitosť, potom na tých ktorí si myslia že je to normálna chrípka a nič také ako DNA či mikroskopické skúmanie tela toho vírusu ich absolútne nezaujíma, a potom ešte na tých ktorí si myslia že koronavírus je umelo vytvorený a použitý ako biologická zbraň na vyhladenie slabých jedincov zo spoločnosti a na ovládanie tých čo prežijú cez strach.
Potom tu máme konšpirácie o rúškach. Títo sa delia na tých, ktorí si myslia, že rúško vôbec nefunguje - čo nevidím na vlastné oči neexistuje, žiadne merania a výskumy ich samozrejme nezaujímaú a potom tu máme tých ktorí si dokonca myslia, že rúška nás dokonca zabíjajú.
Potom tu máme niečo o testíkoch. Veľa ľudí si na sociálnych sieťach vymýšľa, že ich strýkovi teta má kamarátku, ktorej syn išiel na testy a tam mu zaplatili 50 000 na ruku s tým, že bude mať test pozitívny, pritom ho vôbec neotestujú. Alebo že niekomu zomrie babka na nejakú inú chorobu a lekári zaplatia rodine za to, aby mohli uviesť dôvod smrti koronavírus.
Mám pokračovať?
@majky538 85% z čoho? Robili sa výskumy v rôznych štádiách? Mnoho ľudí má naozaj 2 týždne od nakazenia bezpríznakových. Tomu verím že to je tých 85%. Ale že 85% totálne zo všetkých nemá ani jeden príznak neverím.
Pozerala som videá zo zahraničia ľudí, ktorí to mali a opisovali to. Samozrejme som pozerala aj na takých ktorí tvrdili že ked im zistili že to majú, vraj im vôbec nič nebolo. Museli byť však v karanténe a teda sa veľa nepohybovali. Bolo to v lete, sem-tam vraj zakašľali ale to bolo len také že si mysleli že to majú len z klimatizácie. Keď sa po 2 týždňoch poriadne postavili z postele z kľudového režimu že idú niečo robiť v kuchyni, vtedy si prvý krát všimli že niečo je inak. Veľa z nich spomínali, že ak robili fyzicky nejakú aktivitu ktorá je bežná tak sa pri nej brutálne zadýchali ako keby behali preteky. Ale ešte pár minút keď boli v kľude tak sa cítili byť na 99% zdraví.
@plavam_zivotom presne. Mne by bolo asi jedno, keby som sa nakazila. Viem, že by som to eventuálne zvládla. Ale viem tiež, že sa stýkam s ľuďmi, ktorým by to vedelo veľmi ublížiť a uhh nechcem to ani povedať ale mohlo by ich to zabiť, také rizikové skupiny sa so mnou denne stýkajú. TOHO sa bojím a preto som zodpovedná.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
po 2. on napísal, že očakával také počty v máji, aj napriek prísnym opatreniam, aké vtedy boli a tie počty sa vtedy nenaplnili.. teraz je úplne iná situácia a ani zdaleka nie sú také prísne opatrenia ako vtedy, keď človek musel ísť napríklad do štátnej karantény po návrate zo zahraničia
Spolubývajúca bola pred 3 týždňami chorá, kašlala jak blázon, teploty mala, nemala chuť ani čuch ale pretože ona neuznáva lekárov a lieky odmietla ísť k lekárovi a bolo jej jedno, že žije v spoločnej domácnosti so mnou. Ona sa proste lieči zázvorovým čajom. Chodila do práce medzi ľudí a ešte je aj presne ten typ, že nosí rúšku pod nosom v MHD. TOTO MA ŠTVE, takýto prístup.
Ale... pravidlo čo bolo, že som v reštaurácií a počas konzumácie nemusím mať rúško ale ak si na 3 minúty oddychujem od jedla a už ma príde čašník buzerovať, prečo nemám rúško, to mi príde ako nonsens. Kurva keby mám tú koronu tak počas tej konzumácie nakazím tak či tak ľudí.
Musím sa priznať, že stále beriem koronu len ako ťažsiu chrípku, ale zase si na druhej strane uvedomujem, že ak by to vážne postihlo niekoho môjho blízkeho, už by to pre mňa sranda nebola. To čo robím ja je, že dodržujem nariadenia, dezinfikujem si ruky a nosím rúško. Ale odstupy nedodržiavam keď ho mám na sebe a ani nebuzerujem ostatných aby robili niečo čo sami nechcú.
stránka infovojny nech ťa nezarazí, oni to zverejnili na Slovensku...
» www.infovojna.sk/article/video-p...
Potom tu máme konšpirácie o rúškach. Títo sa delia na tých, ktorí si myslia, že rúško vôbec nefunguje - čo nevidím na vlastné oči neexistuje, žiadne merania a výskumy ich samozrejme nezaujímaú a potom tu máme tých ktorí si dokonca myslia, že rúška nás dokonca zabíjajú.
Potom tu máme niečo o testíkoch. Veľa ľudí si na sociálnych sieťach vymýšľa, že ich strýkovi teta má kamarátku, ktorej syn išiel na testy a tam mu zaplatili 50 000 na ruku s tým, že bude mať test pozitívny, pritom ho vôbec neotestujú. Alebo že niekomu zomrie babka na nejakú inú chorobu a lekári zaplatia rodine za to, aby mohli uviesť dôvod smrti koronavírus.
Mám pokračovať?
Pozerala som videá zo zahraničia ľudí, ktorí to mali a opisovali to. Samozrejme som pozerala aj na takých ktorí tvrdili že ked im zistili že to majú, vraj im vôbec nič nebolo. Museli byť však v karanténe a teda sa veľa nepohybovali. Bolo to v lete, sem-tam vraj zakašľali ale to bolo len také že si mysleli že to majú len z klimatizácie. Keď sa po 2 týždňoch poriadne postavili z postele z kľudového režimu že idú niečo robiť v kuchyni, vtedy si prvý krát všimli že niečo je inak. Veľa z nich spomínali, že ak robili fyzicky nejakú aktivitu ktorá je bežná tak sa pri nej brutálne zadýchali ako keby behali preteky. Ale ešte pár minút keď boli v kľude tak sa cítili byť na 99% zdraví.