Na Orave áno. Raz som tam bol na jednom kurze, ktorý sa konal na nejakom hoteli alebo tak. Niektorí ľudia si v prihláške vyhrali vegetariánske jedlá a ponúkli im pstruha alebo halušky so škvarkami
@pubertslatinocelny tak vegetarianske jedlo moze byt pstruh, kedze vegetariani (niektori) nepovazuju ryby za maso a mozno tie oskvarky boli rybacie alebo sojove
@salora nie pstruh nie je vegeterianske jedlo a skôr by som to dala naopak...ze NIEKTORI vegetariani nepovazuju rybu za maso lebo inak dovidenia zdravy rozum
hlavne ludia co jedia vsetko, maju nazor ako ty, ze ryba nema svalovinu a ze je vegetarianska ....btw. ta odnoz co je ryby sa voalju pestecariani alebo tak nejak... spadajua j do koloky flexitarianov podla mna
@Hellium nieee ty nieee prosim....kvasinky su jednobunkovce preboha... to by potom ak by vegan mal ist az tak do hlbky nemal ani zit a radsejsa ritualne zasamovrazdit (+ ale v niektorych pivach su zivocinsne veci pridane a tym padom nie us vegan... ale nie kvoli kvasinkach a ani aj drozdie je vegan - keby daco
@lawey moja krasna, precitaj si este raz a pozorne, co som napisal napisal som to iste, co ty - ze niektori vegetariani nepovazuju ryby za maso... a ja som vsezravec a preto tvrdim, ze tyba je maso....
Zlatik spamätaj sa smotana NIE JE vegánska... vegetariánska áno ale vegánska NIKDY veď vegáni predsa nejedia NIC živočíšneho druhu alebo čo pochádza od zvierat (takže žiadne mäso vajcia mliečne výrobky...) A na tie špagety/cestoviny si sprav radšej domáce pesto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Okurka.
a súhlas s @Torpedo08 pivo prípadne ešte kvalitné biele polosuché... a Jack Daniels
hlavne ludia co jedia vsetko, maju nazor ako ty, ze ryba nema svalovinu a ze je vegetarianska ....btw. ta odnoz co je ryby sa voalju pestecariani alebo tak nejak... spadajua j do koloky flexitarianov podla mna
@Hellium nieee ty nieee prosim....kvasinky su jednobunkovce preboha... to by potom ak by vegan mal ist az tak do hlbky nemal ani zit a radsejsa ritualne zasamovrazdit (+ ale v niektorych pivach su zivocinsne veci pridane a tym padom nie us vegan... ale nie kvoli kvasinkach a ani aj drozdie je vegan - keby daco
no tak asi salat? bez dresingu