nie nejake vyvazene, ale v ramci celkoveho prijimania potravy nie su podla mna nezdrave - ak nejem privela takych jedal a nezanedbavam ine dolezite ziviny
tak ak mam na vyber vyprazany syr s hranolkami a spagety so smotanou, tak si dam spagety, ale akoze zeby to bolo zrovna zdrave, tak to podla mna nie.
ale ako bolo napisane vyssie, ked to je raz za cas a normalna davka, tak je to ok. vsetkeho s mierou
Vo všetkom sú sračky ešte nech ma nejaký vegetarián začne presviedčať ako žije zdravo a ide si nakúpiť do teska zeleninu tak potom nech si kúpi aj toaletak v zľave aby si utrel pozostatky exkrementov z úst...aspoň to nebude tak smrdieť
@karlotiskot treba žrať kamene všetko sú sračky dokonca aj to čo si vypestujes sám ten úžasný dážď má v sebe tiež hovna je jedno čo ješ jedno čo piješ aj tak skapes takéto to bude a ľudia si to neuvedomuju a keď ťa nezabije rakovina pľúc z toho čo fajčis za rok ťa prejde auto
@darkpassenger to je jasné každému kto netrpí nejakým vacsim sebaklamom, nič menej absolútny sebaklam je myslieť si, že tvoja myseľ bude zdravá, ak tvoje telo bude strádať a že tvoje telo bude strádať tak či tak, je len výhovorka pre tých, čo sú lenivý zapojiť svoju mysel.
Nebudem ti kázať ako máš žiť, keďže sám nežijem tak ako by som kázal, ale napriek tomu, že žerem maso mam pocit, že mi z papule nesmdrí inak ako vegetariánovy.
@karlotiskot v živote je jedno čo ješ akého si presvedčenia čo ťa baví čo ťa napĺňa...áno viem kebyže si dám jointa ako si si dal v tento večer ty tak to vidím inak ale to je len taký sebaklam ľudia proste dávajú význam veciam v ich živote ľudia si myslia že sú jedinečné osoby ale v skutočnosti nikto nieje výnimočný každý len chce byť lepší ako ten druhý a potom sa vymýšľajú takéto hlúposti
@darkpassenger mas pravdu, ze to vela ludi robi, ale musis to brat tak ze to tak nerobi kazdy. A ano je to jedno, vsetko je jedno, preto nejestvuje dobro a zlo a tym ze niesme nikto vynimocny sa kazdy z nas stava prikladom pre inych aj keby len na sekundu ktoru si sami neuvedomime. Vlastne pre mna v celom veganstve vyvstava jedine otazka moralky. Nie moralky ktoru si clovek vytvara, ale holej zodpovednosti pred ostatnymi tvormi. Ak totiž tvrdíš, že je všetko jedno, znamená to, že sme na tom všetci rovnako a že každá individualita je strojcom neférovosti v tomto svete, ktorý by inak iba bol. A to nie je o jointe, to je jedna z možných podstát nihilizmu v ktorom vlastne nejde o to spraviť dobré či zlé, vnímať empaticky, alebo jednať ignorantsky, ale rozhodnut sa k tomu vedome co v dnesnom svete znamena poznat vlastnu hlavu aj telo a nech sa rozhodnes akokolvek, aspon nachvilu nazriet na svet z druhej strany.
@karlotiskot nefajči toľko ale nie nemôžem reagovať aktuálne na toto čo si napísal lebo niesom na tvojej úrovni v tomto momente potom dáme debatu keď si pofajcim aj ja dačo
@darkpassenger to fakt neni o huleni, len tuto svoju stranku malokomu otvaram takto priamo, kedze si nemyslim ze o nu niekto stoji a keďže si nemyslím, že sám mám tento sposob zivota zvladnutý natolko aby som o nom mohol kazat na kazdom rohu. Ale chapem ze sa zdam cloveku zhuleny ked sa zacnem na chvilu tvarit vazne a riesit "duchovno". Aj keď je možné že moj mozog mierne euforicky ovplyvnila chutná večera
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ale ako bolo napisane vyssie, ked to je raz za cas a normalna davka, tak je to ok. vsetkeho s mierou
Najzdravšie je asi samostatne kuracie mäso a šaláty... ...ja by som teda len to kuracie mäso a ryžu... Tá je ok si myslím
Nebudem ti kázať ako máš žiť, keďže sám nežijem tak ako by som kázal, ale napriek tomu, že žerem maso mam pocit, že mi z papule nesmdrí inak ako vegetariánovy.