Kombinácia druhej a tretej možnosti. Osobne deň svojich narodenín nevnímam ako niečo extra, či výnimočné a ani nemám potrebu ich nejako špeciálne oslavovať, nepotrpím si na gratulácie či nebodaj darčeky a nevadilo by mi ho tráviť ako úplne obyčajný deň, pokojne aj osamote. Na druhej strane ľudia, ktorí sú mi blízki a ma majú radi ten deň vnímajú ako špeciálny a chcú, aby som ho mala pekný, takže ho v konečnom dôsledku trávim s mojimi najbližšími.
pocas vysky som vobec neoslavovala kedze mam narodky cez skuskove. dalsi rok ale budem, s kolegami a tak a aj s rodinou. zas gulam ocami nad niektorymi odpovedami tu - akoze nevravim ze musite skakat 2m od zeme od stastia ze mate narodky, ale preco ich (nieco) nenavidiet? je to normalna sucast zivota, moznost sa zist s ludmi ktorych mam rada v tomto dnesnom uponahlanom svete a stravit s nimi prijemny cas.
najradsej by som ich neoslavovala vobec, lebo som z toho vzdy len v strese proste, a pride mi to uplne wtf niekedy ze takto pred x rokmi som sa narodila a co akoze teraz o__O ale chodime ich oslavovat s kamosom a mne je z toho uplne zle vzdy, aj preto ze kedysi to bolo o tom ze ja som podostavala darceky aspon od rodicov a tak, a teraz je to o tom ze miniem neskutocne mnozstvo penazi proste, kedze podla nasej filozofie ten kto ma narodky plati, co tiez neviem ako vzniklo ale ok no
(a to akoze nejsom clovek co sa zvykne robit zaujimavy takymito vecami, ze ah nenavidim vianoce a vsetko co je mainstream atd ale tie narodky fakt davam coraz menej kazdy rok a vobec sa na ne netesim a pride mi to hrozne trapne ked mi ludia gratuluju ze akoze wtf? k comu co som spravila?
ja svoje narodky uplne milujem oslavujem ich cely celucicky den od polnoci... najviac sa tesim ked dostavam torty, darceky a aj cudzi ludia mi gratuluju !!
pocas strednej som vzdy nosila ploskacky do skoly a popijala som s kazdym
čo ja viem, v poslednej dobe to moc ani nevnímam, ani som nebol na vlastné narodeniny doma...ale zato som bol neplánovane tri dni v liehu v úplne cudzej krajine...
Príde mi pekné osláviť NARODENIE niekoho, koho máte radi, proste osláviť, že ten človek vôbec existuje a je tu na zemi
Zatiaľ som ale od 15 tich ( ak si dobre pamatam, vtedy som dostala bicykel a bolo u nas vela rodiny na navsteve ) tak som nič velkolepe na narodky nerobila. Minulý rok som ich strávila sama na prechádzke a na nákupoch po Oxforde a tento rok so sestrou v Oxforde. Nejaká párty s rodinou a kamarátmi by nebola zlá, ale neivem či sa toho dožijem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale nejak specialne to neberiem a ani by ma nenapadlo sa urazit ak by niekto zabudol alebo co..
(a to akoze nejsom clovek co sa zvykne robit zaujimavy takymito vecami, ze ah nenavidim vianoce a vsetko co je mainstream atd ale tie narodky fakt davam coraz menej kazdy rok a vobec sa na ne netesim a pride mi to hrozne trapne ked mi ludia gratuluju ze akoze wtf? k comu co som spravila?
pocas strednej som vzdy nosila ploskacky do skoly a popijala som s kazdym
uz sa tesim na dalsie narodky
Zatiaľ som ale od 15 tich ( ak si dobre pamatam, vtedy som dostala bicykel a bolo u nas vela rodiny na navsteve ) tak som nič velkolepe na narodky nerobila. Minulý rok som ich strávila sama na prechádzke a na nákupoch po Oxforde a tento rok so sestrou v Oxforde. Nejaká párty s rodinou a kamarátmi by nebola zlá, ale neivem či sa toho dožijem
kazdopadne...ako kedy.mam rada narodky,ale nepotrpim si na špecialne zaobchadzanie...ale ked niekto chce,aby sme ich oslavili,tak okej som za!