Mam docela kratke vlasy uz ich nechcem strihat a mam od prirody suche :/ kokosovy som skusala nie je to zle ale pomaha to len na den dva a potom mam vlasy take iste suche skusim nejaky iny olej teda
Oleje , kondicionéry, zábaly, šampóny.. ja som skúšala snád všetko a úprimneN Nič nepomohlo. Ak máš kučeravé vlasy tak tie su prirodzene kučeravé s nimi asi nič moc nespravíš.
kokosový olej, objednaj si ho z poopron.sk nejak tak je ta stránka ja som si ho teraz objednala odtial prišiel do 4 dní ale poštovné je 5 €,,,ale ak máš objednávku nad 20€ tak poštovné je len 3 € ..... je tam lacnejší ako v DM-ke,,,, Je od Purity Vision kokosový olej.... a na suché vlasy jednoznačne nejaké olejčeky na končeky, napr dobrá značka overená je himalaya majú aj stránku tam si pozri olejček, kamarátka ma na rast vlasov a proti vypadávaniu a je to zázrak ale to ty asi nechceš, ale velmi jej vyrástli vlasy po 2 týždnoch ale tak poobzeraj sa ..
Najskôr som neverila že pomôže,kedže tento zázrak stal cca tri eurá a nahovorila ma naň kamoška z najhroznejšími vlasami,ale je fakt mega...
Kúpiš tiež v DM-ke
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Kúpiš tiež v DM-ke