ked to neplatim ja tak preco nie aj moslimom by sa daco zislo, katolicke a evanjelicke kostoly su tu bezne ale su tu aj synagogy tak preco nie aj mesita
ak u nas niekedy bude mesita tak prva bude urcite v piestanoch..minule ked sme chceli ist cez piestany na tom turistickom vlaku som sa aj bal nastupit lebo bol plny tych moslimov..uz som si prestavoval ze sa v tom vlaku kazdu chvilu niekto odpáli teda aspon myslim ze moslimovia su ty teroristi či?
Nech si každý stavia čo chce, ak je to za jeho peniaze na jeho pozemku. Bárs aj budhistický chrám a čo ja viem čo, nie? A ak sa nemýlim, tak tu platí sloboda vierovyznania.
A to hovorí výrazne nenábožensky založený človek
A inak, staré kostoly a iné svätostánky mám rada. Z architektonického hľadiska. (a všeobecne umeleckého, sochy, maľby...)
mne je tak šum a fuk, kto čo vyznáva...ak iným neškodí, má právo uctievať si koho chce...len tie neveľmi sa to sem hodí...ale ak ich bude len zopár, tak je to ok...
Som zastancom myslienky multikultury a nasledne splynutia kultur, ale nesuhlasim velmi ani s kostolmi , nie ze by som ich hned isiel burat ale neviem zdaju sa mi to uplne prebytocne budovy na miesto ktorych by mohli stat radsej nejake skutocne humanitarne organizacie a nie cirkev, ktora sa na humannu len hra.
Kolko penazi sa vraza do tychto veci , pritom tie peniaze by mohli aj realne niekomu pomoct, miesto toho , aby sa davali na rozpravky.
urcite ne mesitu v pravom slova zmysle ale nejake miesto kde by sa mohli modlit pokial by si to zafincovali sami v pohode,ale nerad by som bol ak by sme dopadli ako v Holandsku kde uz prestavuju kostoly na mesity
@hluzar s tými kostolmi tak na polovicu súhlasím...ako nechápem, načo ich stavajú toľko...mohli by namiesto nich postaviť niečo iné...užitočnejšie...taká cirkev, hentaká...keď sú aj tak všetko vo väčšine kresťania...
ale na staré kostoly a katedrály nedopustím- pre mňa je to umelecké dielo
Nie, v žiadnom prípade. By sme potom dopadli ako Nemecko (či FR? nie som si celkom istá), ktoré má teraz s nimi obrovský problém. Myslím, že sme ako celkovo národ, ktorý nevyznáva islam príliš tolerantní voči moslimom (to už by som chcela vidieť, čo by povedali nejakému kresťanovi, keby si chcel postaviť kostol v moslimskej krajine, keď za Bibliu sa vyvražďujú celé rodiny).
@iamhero tu proste moslimovia nemajú čo hladať,ked už tak v malom množstve.Nech si ostanú v moslimských krajinách:keby sa tu nahrnú moslimovia tak tu máme situaciu ako bombové utoky v Madride a v Londýne pred par rokmi.Sú nebezpečni
@pissoff : takze ty neuznvas slobodu prejavu ak by si im zakazal postavit miesto na uctievanie ich bohov??? vsak mi sa ale nerozpravame o tom ze teraz nas moslimovia idu obsadit pre boha!!! ale nevidim problem aby si ta mensina ktory tu je tu mesitu nemohla postavit!!!
Omfg keby ste mali v islamskej zami krizik na krku tak vas ukamenuju znasilnia a zaziva zakopaju a oni su tu chcu stavat mesity nech idu do pici tie hnusne stvory kurva hnus fuj.
hlavná vec, že sa všetci bijete za odtrhnutie cirkvi od štátu. moslimovia vám, milý birdz nazi klub, škodia ako? idú po ulici so zahalenou hlavou? to robíte aj vy, ale vy len preto, lebo sa hanbíte sami za seba, oni preto, že v niečo veria a má to pre nich zmysel.
a presvedčte ma o vašej pravde nejakým videom z youtube o tom, aká katastrofálna islamizácie Európy nás čaká
@transplantovana teraz si ukázala typickú logiku ĽPR...kto má iný názor, tak je nacista...je to dosť smutné.
Vy vidíte nacizmus úplne všade...ale zasa priznávam, že keď nie sú argumenty, tak odbočiť od témy a označkovať "nacista" je to najľahšie čo môžete urobiť.
A samozrejme, že islamizácia nás čaká...a nielen to...hrozia tu vážne konflikty aj medzi prisťahovalcami.
Inak multikulty bol ten najhorší nápad, aký mohol kedy niekoho napadnúť. To patrí do scifi a nie do reality.
Ešte hlavne aj na Slovensko treba prilákať nejakých prisťahovalcov, nech tu nemáme 500 000 Cigáńov, ale rovno 1 000 000.
človek, ktorý uctieva kotlebu, tisa, hitlera, fašizmus, popiera holokaust a bojuje za diskrimináciu menšín na Slovensku pre mňa nácek je, ĽPR- neĽPR.. Nebyť prisťahovalcov a zahraničných investícií, stavím sa, že polovica tvojej rodiny alebo ty sám nemáš robotu.. vy ste na tie svoje veliké holé hlavy spadli chúďatká tak, že ste stratili krky... ňuňuňuňu
Ale boha búrať kostoly si možete doma s lega SR je kresťanská krajina kde ludia aj chodia do kostola a niečo si odtiaľ tí ludia aj zoberú inak by tam stále nechodili tak si myslím že niesú prebytočné to prebytočné sú už nakupné centrá a iné hovadiny toho je moc...hej každý má právo uctievať svoje náboženstvo mešita by mi tu nevadila tolko ale nie zas ich tu stavať vo velkom lebo ako hovoria v islamských krajinách by vám kostol zbúrali aj s Vami...a islam je radikálne náboženstvo dokážu ludí tak sfanatizovať a potom sa vo svete robí to čo sa robí...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
Pokiaľ sa prisťahovalcom niečo nepáči, môžu demokraticky odísť.
A to hovorí výrazne nenábožensky založený človek
A inak, staré kostoly a iné svätostánky mám rada. Z architektonického hľadiska. (a všeobecne umeleckého, sochy, maľby...)
A chcel som napísať presne čo @11 @pissoff
Kolko penazi sa vraza do tychto veci , pritom tie peniaze by mohli aj realne niekomu pomoct, miesto toho , aby sa davali na rozpravky.
ale na staré kostoly a katedrály nedopustím- pre mňa je to umelecké dielo
minule išli po našom meste haré krišna a spievali......mali na to právo
jednu mešitu hej..............aby sa moslimovia mali kde modliť......tiež na to majú právo
ale potom nech povolia aj hindu chrám, bahájasky chrám atď..........
ak nie, nech ani iným nedovolia (hoci je to diskriminácia)
Moslimovia niesu teroristi.To sa iba usa a israel snazi ludi presvedcit,ze je to tak.A cia a mossad robia teroristicke utoky a zvalujuto na moslimov.
» video.google.com/videoplay?docid...
zevraj "krestanske" Slovensko tak to by sme klesli na najnizsiu uroven aku
by stat mohol mat...
je to trapne a ak nedokazeme tolerovat ine nabozenstva ako sa chceme priblizit zapadnym krajinam a mat vyssiu uroven zivota????
nemam proti tomu nič, ale už mi to príde vtipné, sú v niektorom islamskom štáte kostoly?
a presvedčte ma o vašej pravde nejakým videom z youtube o tom, aká katastrofálna islamizácie Európy nás čaká
vy pravoverní kresťania na pláž!
Vy vidíte nacizmus úplne všade...ale zasa priznávam, že keď nie sú argumenty, tak odbočiť od témy a označkovať "nacista" je to najľahšie čo môžete urobiť.
A samozrejme, že islamizácia nás čaká...a nielen to...hrozia tu vážne konflikty aj medzi prisťahovalcami.
Inak multikulty bol ten najhorší nápad, aký mohol kedy niekoho napadnúť. To patrí do scifi a nie do reality.
Ešte hlavne aj na Slovensko treba prilákať nejakých prisťahovalcov, nech tu nemáme 500 000 Cigáńov, ale rovno 1 000 000.
človek, ktorý uctieva kotlebu, tisa, hitlera, fašizmus, popiera holokaust a bojuje za diskrimináciu menšín na Slovensku pre mňa nácek je, ĽPR- neĽPR.. Nebyť prisťahovalcov a zahraničných investícií, stavím sa, že polovica tvojej rodiny alebo ty sám nemáš robotu.. vy ste na tie svoje veliké holé hlavy spadli chúďatká tak, že ste stratili krky... ňuňuňuňu