Tak ako svetlo a tma sa v živote striedajú negatívne a pozitívne emocie, takže ten kto toto povedal nevynašiel nič nové po smiechu plač, po plači smiech,to je proste život.
Ako kedy.
Ľudia si svet príliš idealizujú a myslia si že žijeme v PC programe kde je všetko naprogramované.
Ale príroda takto nefunguje.
Neexistujú zákony týkajúce sa šťastia a tak podobne.
Existujú ľudia čo sa smejú (aj zlomyselne) celý život a zároveň oni sú vždy tí úspešní a smejú sa proste do smrti (a možno aj potom ) zároveň sú ľudia čo plačú a plačú proste do smrti.
Samozrejme existujú ľudia čo sa "smejú" a potom naozaj nasleduje plač.
Ale to preto lebo neboli dosť dobrý a nedokázali sa udržať tam kde boli, ale nezasiahla žiadna vyššia moc ani nič podobné.
Len to ludovo povedané dojebali.
Takže áno, môže nasledovať, ale iba ak to dotyčná osoba dojebe.
@vsakpredsajaa Nikto sa nesmeje stále,na každého občas doľahne smútok,len to nedáva najavo, vie to zakryť maskou arogancie, namyslenosti a neviem čoho všetkého. Človek nemusí niečo "dojebať",aby po smiechu nasledoval plač,pretože emotívne vníma dianie okolo seba, takže aj ked je relatívne úspešný, spokojný so životom, môže ho niečo rozplakať. Zdá sa trochu divné spájať emocie človeka len s tým, či sa mu práve darí,ako je natom kariérne a ked plače a je smutný,tak hold smola,je slaboch a nemá nato,aby bol veľký boss.
@riddler Nie. Tak to proste nie je.
Súhlasím že vo vela prípadoch to tak je, ale nie vždy.
Poznám týpka ktorý má vyše 50 rokov stretávam sa s ním dosť často a naozaj ale fakt NIKDY nebol zle naladený ani smutný, dosť sa rozprávame aj o našom súkromí keďže spolu obchodujeme a stali sa z nás celkom fajn kamoši.
Vždy sa smial a vždy v úplne všetkom dopadol relatívne dobre. On proste plač nepozná a vela ďalších ľudí je na tom podobne.
Nič nezakrýva ja ho poznám fakt dobre a vycítim že je na tom zase dobre ako vždy.
Nikdy nemal žiadny väčší problém.
Nezakrýva to, proste je šťastný, od malička až doteraz a som presvedčený že to tak bude až do jeho smrti.
Na svete je 7,5 miliardy ľudí. Všetkých ich nepoznáš a ver mi že medzi 7 500 000 000 ľuďmi sa nájdu aj takí čo sa proste stále smejú, po celý život.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Ľudia si svet príliš idealizujú a myslia si že žijeme v PC programe kde je všetko naprogramované.
Ale príroda takto nefunguje.
Neexistujú zákony týkajúce sa šťastia a tak podobne.
Existujú ľudia čo sa smejú (aj zlomyselne) celý život a zároveň oni sú vždy tí úspešní a smejú sa proste do smrti (a možno aj potom ) zároveň sú ľudia čo plačú a plačú proste do smrti.
Samozrejme existujú ľudia čo sa "smejú" a potom naozaj nasleduje plač.
Ale to preto lebo neboli dosť dobrý a nedokázali sa udržať tam kde boli, ale nezasiahla žiadna vyššia moc ani nič podobné.
Len to ludovo povedané dojebali.
Takže áno, môže nasledovať, ale iba ak to dotyčná osoba dojebe.
Nie svetlo a tma sa nedá porovnať so "smiechom a plačom"
Súhlasím že vo vela prípadoch to tak je, ale nie vždy.
Poznám týpka ktorý má vyše 50 rokov stretávam sa s ním dosť často a naozaj ale fakt NIKDY nebol zle naladený ani smutný, dosť sa rozprávame aj o našom súkromí keďže spolu obchodujeme a stali sa z nás celkom fajn kamoši.
Vždy sa smial a vždy v úplne všetkom dopadol relatívne dobre. On proste plač nepozná a vela ďalších ľudí je na tom podobne.
Nič nezakrýva ja ho poznám fakt dobre a vycítim že je na tom zase dobre ako vždy.
Nikdy nemal žiadny väčší problém.
Nezakrýva to, proste je šťastný, od malička až doteraz a som presvedčený že to tak bude až do jeho smrti.
Na svete je 7,5 miliardy ľudí. Všetkých ich nepoznáš a ver mi že medzi 7 500 000 000 ľuďmi sa nájdu aj takí čo sa proste stále smejú, po celý život.